Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima ora: O adolescenta de 15 ani din Cimpineanca ameninta ca se arunca de la inaltime

Adevărul Adevărul,
Ultima ora: O adolescenta de 15 ani din Cimpineanca ameninta ca se arunca de la inaltime

Fata s-a urcat intr-un molid inalt aflat in apropierea scolii din localitate si ameninta ca se arunca in gol. Politistii negopciatori incearca sa o convinga sa se dea jos. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO 15 ani de la Fight Club: 15 lucruri si detalii pe care nu le stiati despre celebra pelicula cu Brad Pitt

Prima regula Fight Club este sa nu vorbesti despre Fight Club. La 15 ani de la lansarea filmului, regizat de David Fincher, incalcam din nou regula si vorbim despre Fight Club/ Sala de lupte; despre secretele din culise si multe alte lucruri care, cel mai probabil, au scapat unui ochi neantrenat. Adevarul va prezinta 15 lucruri mai putin stiute despre celebra pelicula Fight Club.

O minora de 15 ani a fost luata cu forta de pe o strada si violata pe malul raului

O adolescenta de 15 ani a fost violata de un barbat de 31 de ani. Victima a fost luata de pe o strada din Lupeni, cu forta, si dusa pe malul raului Jiul de Vest, unde a fost agresata.

Stephen Collins, preotul pedofil din 7th Heaven, risca sa stea la inchisoare 15 ani!

Actorul Stephen Collins, cunoscut mai ales datorita rolului reverendului Eric Camden din serialul 7th Heaven, risca sa isi petreaca dupa gratii cel putin 15 ani. Procurorii din Los Angeles colaboreaza acum politistii din Los Angeles si din New York in incercarea de a aduna dovezi si marturii ale celor trei femei care au fost agresate sexual de Collins cand erau doar niste copile.

Veterinarii suspecteaza focare de boala limbii albastre, in 15 localitati din Timis

15 localitati din judetul Timis sunt suspectate de boala limbii albastre, sustin medicii veterinari ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Timis, conform Agerpres.

Adolescenta de 17 ani, talharita in propria locuinta din Barlad si fortata sa intretina relatii sexuale

Autorul, Rica Lupu 21 ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tanarul este cercetat in opt dosare penale de furt calificat, talharie si tentativa de viol.

ULTIMA ORA: A murit de Ebola. Primul deces din Germania

Un angajat al Natiunilor Unite, infectat cu virusul Ebola, a murit marti dimineata intr-un spital din Germania, au declarat autoritatile. Barbatul era tratat intr-un spital din Leipzig si a murit la primele ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )