Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil din Arges, diagnosticat cu gastroenterita, a fost transferat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti

B1 B1,
Un copil din Arges, diagnosticat cu gastroenterita, a fost transferat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti

Un copil in varsta de un an din judetul Arges, diagnosticat cu gastroenterita, a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, informeaza Me. continuă pe B1

Copil de un an din Arges, diagnosticat cu gastroenterita acuta, transferat la Institutul Matei Bals din Bucuresti

Un copil in varsta de un an din Arges, diagnosticat cu gastroenterita acuta, a fost transferat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, in timp ce alti 22 de copii cu scaune diareice, cei mai multi cu varste sub doi ani, sunt internati, 273;uminica, in spitale din judet.

Un copil de un an din Arges, cu gastroenterita, transferat in Bucuresti

Un copil in varsta de un an din judetul Arges, diagnosticat cu gastroenterita, a fost transferat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, alti 22 de copii cu probleme digestive fiind internati in spitalele din judet, transmite corespondentul Mediafax.

Carambol pe o sosea din Arges. Sapte oameni au fost raniti

Un carambol a fost cat pe ce sa se termine tragic pe o sosea din Arges. Sapte oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor. Totul s-a intamplat dupa ce o masina a franat ca sa vireze la.

Doi profesori din Arges s-au bruscat violent, la o sedinta cu parintii. Afla de ce!

Incident mai putin obisnuit intr-o scoala din Arges. O profesoara de romana a fost lovita de un coleg pentru ca a refuzat sa-i dea catalogul ca sa treaca notele, scrie TVR. Agresorul este profesor de educatie fizica si sport. Barbatul a fost muscat de colega pe care o bruscase. Totul s-a intamplat sub privirile inmarmurite ale parintilor, care se aflau in clasa, la sedinta cu diriginta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )