Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un copil de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata, pentru crima

Antena3 Antena3,
Un copil de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata, pentru crima

Un copil de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Egipt, pentru crima. Instanta l-a gasit vinovat la toate capetele de acuzare, respectiv patru capete de crima, opt de tentativa de omor,. continuă pe Antena3

Cum a fost prins un cap al clanului Camorra din cauza unei romance. Mafiotul italian a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru zece crime

Francesco Schiavone, seful organizatiei criminale Casalesi din celebrul clan mafiot Camorra, a fost prins de politisti, in toamna anului 2004, la Cracovia. Acesta tocmai iesise la cumparaturi alaturi de iubita sa, Luiza Botez, o tanara de 25 de ani, din Barlad, cand oamenii legii au reusit sa-l captureze.

Primarul din Navodari a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru mita

Curtea de Apel Constanta a decis, vineri, condamnarea primarului orasului Navodari, Nicolae Matei, la un an si sase luni de inchisoare cu executare.

De ce a fost condamnat fostul sef al Colegiului Medicilor. Absolvent de Drept, Astarastoae n-a stiut ca incalca legea

Judecatorii ieseni au finalizat motivarea deciziei in baza careia fostul director al Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

Actiunile Credit Agricole (CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani

Actiunile Credit Agricole CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani, dupa ce al treilea grup bancar francez a anuntat vanzarea unor participatii in bancile regionale detinute, pentru a-si majora capitalul si dividendele, transmit Bloomberg si Reuters.

Criminalul care a omorat cu toporul o batrana de 84 de ani dupa care i-a dat foc la casa a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare

Sentinta in cazul lui Ioan Gheorghe Dadu a fost pronuntata astazi de magistratii Curtii de Apel Brasov si este definitiva. in luna septembrie a anului trecut barbatul a ucis cu toporul o batrana, dupa care i-a incendiat casa ca sa isi ascunda urmele.

De 13 ani, DSP Galati inchiriaza soferi pentru propriile masini

La sfarsitul anului trecut, Directia de Sanatate Publica DSP) Galati a lansat procedura de achizitie publica pentru incheierea unui acord cadru de servicii transport terestru specializat de pasageri servicii de tranport rutier, valoarea estimata a contractului fiind de 513. 000 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )