Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul din Navodari a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru mita

România Liberă România Liberă,
Primarul din Navodari a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru mita

Curtea de Apel Constanta a decis, vineri, condamnarea primarului orasului Navodari, Nicolae Matei, la un an si sase luni de inchisoare cu executare. continuă pe România Liberă

Cum a fost prins un cap al clanului Camorra din cauza unei romance. Mafiotul italian a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru zece crime

Francesco Schiavone, seful organizatiei criminale Casalesi din celebrul clan mafiot Camorra, a fost prins de politisti, in toamna anului 2004, la Cracovia. Acesta tocmai iesise la cumparaturi alaturi de iubita sa, Luiza Botez, o tanara de 25 de ani, din Barlad, cand oamenii legii au reusit sa-l captureze.

Fostul primar din comuna Rimet, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie intr-un dosar cu prejudiciu de peste 700.000 de lei

Fostul primar al comunei Rimet din judetul Alba, Dan Aurel, in prezent consilier local, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de coruptie. Decizia a fost pronuntata la Judecatoria Aiud, care a constatat prejudicierea bugetului Primariei Rimet cu suma de peste 700. 000 de lei ca urmare a unor ilegalitati derulate in cadrul contractului de reparatii a Caminului Cultural.

Primarul din Navodari, condamnat definitiv la un an si jumatate de inchisoare pentru dare de mita

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Constanta, la un an si jumatate de inchisoare, cu executare, pentru dare de mita, decizia instantei fiind definitiva,.

Ziarul de Iasi: Un tanar a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a furat stiri de la TVR Iasi

Un tanar absolvent al Facultatii de Jurnalism din Iasi a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare dupa ce justitia a decis definitiv ca acesta intra pe contul de mail al corespondentilor TVR de unde copia stiri pentru a le posta pe site-ul la care lucra, scrie Ziarul de Iasi.

De ce a fost condamnat fostul sef al Colegiului Medicilor. Absolvent de Drept, Astarastoae n-a stiut ca incalca legea

Judecatorii ieseni au finalizat motivarea deciziei in baza careia fostul director al Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

Primarul din Reghin, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Maria Precup, primarul din Reghin, pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de arhitectul sef al municipiului si alte doua persoane.

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, sub control judiciar. Nu are voie sa isi mai exercite functia

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, se afla sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru ca a folosit banii publici pentru obtinere de foloase necuvenite, a anuntat, joi dimineata, Directia Nationala Anticoruptie DNA). Astfel, edilul nu are voie sa isi exercite functia si nici sa paraseasca tara.

Criminalul care a omorat cu toporul o batrana de 84 de ani dupa care i-a dat foc la casa a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare

Sentinta in cazul lui Ioan Gheorghe Dadu a fost pronuntata astazi de magistratii Curtii de Apel Brasov si este definitiva. in luna septembrie a anului trecut barbatul a ucis cu toporul o batrana, dupa care i-a incendiat casa ca sa isi ascunda urmele.

Primarul din Sfantu Gheorgeh Antal Arpad isi ia concediu fara plata in perioada cat va fi sub control judiciar

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, care este cercetat de DNA intr-un dosar legat de atribuirea unor contracte de modernizare a infrastructurii orasului, a declarat joi ca isi va lua concediu fara plata pentru cele 60 de zile cat se afla sub control judiciar, informeaza Agerpres.

Primarul din Sf. Gheorghe, sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Procurorii DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Antal Arpad, primar al municipiului Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, el avand interdictia, printre altele, de a-si exercita functia de edil si de a parasi tara, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )