Libnet.ro
UNICEF

07:30

Copil de sapte ani in COMA, dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Antena3 Antena3,
Copil de sapte ani in COMA, dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil in varsta de sapte ani din localitatea vranceana Golesti a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce, in timp ce mergea pe bicicleta, a fost lovit de un camion apartinand. continuă pe Antena3

Un copil de 7 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit la Golesti de un camion al Armatei

Un copil care circula cu bicicleta a fost lovit de un camion al Armatei si a ajuns in stare foarte grava la spital. Medicii depun eforturi pentru a-l stabiliza si a-i salva viata.

Vrancea: Copil de 7 ani, in coma la spital dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil de 7 ani din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit de un camion al MApN, in timp ce mergea cu bicicleta. Accidentul s-a.

Tanar condamnat la sapte ani de inchisoare pentru viol, la Vaslui

Un tanar in varsta de 25 de ani, din localitatea vasluiana Dumesti, recidivisti, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la sapte ani de inchisoare pentru viol, dupa ce a abuzat sexual o batrana care a avut nevoie de 50 de zile de ingrijiri medicale, tanarul fiind la a treia condamnare pentru viol.

Bucuresti: Un barbat a fost lovit de metrou in statia Dristor 1

Un barbat de aproximativ 25-30 de ani a fost grav ranit, luni, dupa ce a fost lovit de metrou la statia Dristor 1, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, citat de Mediafax. Potrivit.

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Dristor

Un barbat in varsta de aproximativ 25-30 de ani a fost grav ranit dupa ce a fost lovit de metrou la statia Dristor 1, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Surse din Politie au declarat ca din primele cercetari rezulta ca barbatul ar fi fost agatat de tren de pe peron.

Tanar mort pe un camp de langa Oradea. A fost lovit in cap de traznet

Un tanar bihorean si-a pierdut viata in urma furtunii de duminica seara. Adolescentul in varsta de 16 ani a fost gasit pe un camp, fara suflare, dupa ce a fost lovit de traznet.

Accident in statia de metrou Dristor. Un barbat a fost lovit de metrou

UPDATE - Barbatul lovit de metrou, luni dimineata, in statia Dristor 1 a incercat sa se sinucida, tentativa in urma careia si-a fracturat picioarele si un brat. Un barbat in varsta de aproximativ 25-30.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )