Libnet.ro
UNICEF

14:01

Copilul de doi ani, disparut din Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort

Adevărul Adevărul,
Copilul de doi ani, disparut din Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort

Politistii confirma ca baiatul a fost gasit mort la Ocna de Fier. Micutul a disparut sambata din fata casei parintesti si de atunci a fost cautat de autoritati. continuă pe Adevărul

Copilul de 2 ani, disparut din Ocna de Fier, a fost gasit mort intr-un put abandonat

Politistii confirma ca baiatul in varsta de doar 2 ani, disparut sambata din fata casei sale din Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, luni, intr-un put de mina abandonat.

Caras-Severin: Un copil de doi ani disparut din fata casei, cautat de peste o suta de persoane

Un copil in varsta de doi ani din comuna Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a disparut, sambata dupa-amiaza, din fata casei unde se juca alaturi de fratele sau, informeaza Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin, potrivit Mediafax.

Caras-Severin: Copilul de doi ani cautat dupa ce disparuse din fata casei, gasit mort pe un deal

Copilul de doi ani care era cautat dupa ce disparuse din fata casei sale din Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, luni, pe un deal, la aproximativ doi kilometri de locuinta. Copilul a.

Un cartier de locuinte va fi construit in doi ani in Craiova. 1800 de apartamente pentru tineri vor fi scoase la vanzare

Blocurile vor fi construite pe strada Caracal din Craiova, iar lucrarile vor fi demarate in luna martie. Din totalul celor 1. 800 de locuinte, investitorul trebuie sa puna la dispozitia MapN 250 de apartamente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )