Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coreea de Nord ameninta Statele Unite ca vor fi sterse de pe fata Pamantului

Adevărul Adevărul,
Coreea de Nord ameninta Statele Unite ca vor fi sterse de pe fata Pamantului

Un site oficial nord-coreean a avertizat Statele Unite ca vor fi sterse de pe fata Pamantului in cazul in care Washingtonul va declansa un razboi in Peninsula Coreeana, acesta fiind cel mai recent episod al schimbului de amenintari care alimenteaza tensiunile in regiune, noteaza agentiile Belga si France-Presse. continuă pe Adevărul

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire.

Statele Unite vor respecta programul prostesc de primire a refugiatilor din Australia

Statele Unite au confirmat sambata ca vor respecta programul de primire a refugiatilor convenit intre Washington si Canberra, desi presedintele Trump a catalogat in urma cu doua luni programul ca fiind unul prostesc intr-o convorbire telefonica extrem de tensionata cu premierul Australiei, Malcolm Turnbull, transmite BBC News.

Presa: Coreea de Nord avertizeaza SUA ca vor fi sterse de pe fata pamantului

Un site nord-coreean a avertizat ca SUA vor fi sterse de pe fata Pamantului daca Washingtonul va declansa un razboi in Peninsula Coreeana.

Analiza Reuters: Victoria lui Emmanuel Macron ar putea pune punct tsunami-ului populist din Europa, care a trecut oceanul si in Statele Unite

Tsunami-ul populist starnit in Europa anul trecut de victoria taberei Brexit in Marea Britanie, care a trecut apoi oceanul pana in Statele Unite, ar putea sa fi disparut duminica pe tarmurile Frantei, odata cu victoria lui Emnanuel Macron in primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unei analize Reuters. In varsta de 39 de ani si cu o experienta politica de doar 4 ani, Macron aduce o schimbare de generatii si o pauza de la diviziunea stanga-dreapta care a definit politica franceza de peste o jumatate de secol, dar este de asteptat sa se confrunte cu provocari formidabile ca presedinte.

CNN: Armata rusa ar detine o bomba de patru ori mai puternica decat MOAB, folosita de Statele Unite in Afganistan

Armata rusa ar detine cea mai puternica bomba non-nucleara din lume, FOAB Father Of All Bombs, Tatal tuturor bombelor), de patru ori mai puternica decat MOAB Mother of All Bombs, Mama tuturor bombelor), lansata de Statele Unite in Afganistan.

Kim Jong-Un continua sa ameninte America: Fortele noastre revolutionare sunt pregatite de lupta pentru a scufunda cu o singura lovitura portavionul nuclear al SUA

Coreea de Nord ameninta Statele Unite, dupa ce americanii au trimis portavionul USS Carl Vinson in Marea Japoniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )