Libnet.ro
UNICEF

11:30

Coreea de Nord: Un sud-coreean, condamnat la munca fortata pe viata pentru spionaj

Hotnews Hotnews,
 Coreea de Nord: Un sud-coreean, condamnat la munca fortata pe viata pentru spionaj

Un sud-coreean gasit vinovat de spionaj in Coreea de Nord a fost condamnat vineri la o pedeapsa de munca silnica pe viata, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana KCNA, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Sud-coreean, condamnat la munca silnica pe viata in Coreea de Nord

Un sud-coreean declarat vinovat de spionaj in Coreea de Nord a fost condamnat, vineri, la munca silnica pe viata, a anuntat agentia nord-coreeana KCNA, citat[ de AFP. Kim Jong Uk, in cazul caruia procurorul a.

Un sud-coreean a fost condamnat la munca silnica pe viata, in Coreea de Nord

Un sud-coreean declarat vinovat de spionaj in Coreea de Nord a fost condamnat, vineri, la munca silnica pe viata, a anuntat agentia nord-coreeana KCNA, informeaza AFP, citata de Mediafax. Kim Jong Uk, in cazul.

Fiica proprietarului feribotului scufundat in Coreea de Sud, ARESTATA in Franta

Politia franceza a arestat-o pe fiica miliardarului sud-coreean, despre care se crede ca ar fi proprietarul feribotului naufragiat luna trecuta, dezastru in care peste 300 de persoane si-au pierdut viata,.

Miliardar sud-coreean, cautat in legatura cu scufundarea feribotului care a dus la pierderea a peste 200 de vieti

Miliardarul Yoo Byung Eun este cel mai cautat om din Coreea de Sud, dupa ce a fugit din fata legii, avand legaturi stranse cu compania care opera feribotul scufundat in aprilie, scrie CNN. Barbatul de 73 de ani.

Probleme de lot pentru Columbia si Coreea de Sud inaintea Cupei Mondiale

Cu doua saptamani inainte de startul Cupei Mondiale din Brazilia, doua dintre echipele calificate la turneul final, Columbia si Coreea de Sud, se confrunta cu importante probleme de lot. Selectionerul sud-america.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )