Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un sud-coreean a fost condamnat la munca silnica pe viata, in Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Un sud-coreean a fost condamnat la munca silnica pe viata, in Coreea de Nord

Un sud-coreean declarat vinovat de spionaj in Coreea de Nord a fost condamnat, vineri, la munca silnica pe viata, a anuntat agentia nord-coreeana KCNA, informeaza AFP, citata de Mediafax. Kim Jong Uk, in cazul. continuă pe Antena3

Sud-coreean, condamnat la munca silnica pe viata in Coreea de Nord

Un sud-coreean declarat vinovat de spionaj in Coreea de Nord a fost condamnat, vineri, la munca silnica pe viata, a anuntat agentia nord-coreeana KCNA, citat[ de AFP. Kim Jong Uk, in cazul caruia procurorul a.

Coreea de Nord: Un sud-coreean, condamnat la munca fortata pe viata pentru spionaj

Un sud-coreean gasit vinovat de spionaj in Coreea de Nord a fost condamnat vineri la o pedeapsa de munca silnica pe viata, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana KCNA, potrivit AFP.

Omul care si-a ucis parintii de Craciun a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare

Gabriel Vittorio Bat a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru uciderea parintilor sai. Solutia data de Tribunalul Hunedoara nu a ramas deocamdata definitiva.

Miliardar sud-coreean, cautat in legatura cu scufundarea feribotului care a dus la pierderea a peste 200 de vieti

Miliardarul Yoo Byung Eun este cel mai cautat om din Coreea de Sud, dupa ce a fugit din fata legii, avand legaturi stranse cu compania care opera feribotul scufundat in aprilie, scrie CNN. Barbatul de 73 de ani.

Senator din Iasi, urmarit penal de DNA pentru plati ilegale din bani publici. Sorin Lazar a mai fost condamnat recent si risca sa mearga la puscarie

Senatorul PSD Constantin Sorin Lazar a fost pus sub invinuire de procurorii DNA Iasi pentru abuz in serviciu el afland astazi, 30 mai, invinuirile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )