Libnet.ro
UNICEF

20:30

Corespondenta de la Beijing. Victor Ponta va semna contracte pentru aducerea tehnologiei ferate de mare viteza din China in Romania

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la Beijing. Victor Ponta va semna contracte pentru aducerea tehnologiei ferate de mare viteza din China in Romania

Delegatia condusa de premierul Victor Ponta a ajuns duminica dimineata la Beijing, unde va avea intalniri cu reprezentantiimediului de afaceri chinez. Prim-ministrul se va intalni cu omologul sau chinez, la a carui invitatie a venit in China, si cupresedintele Xi Jinping. Luni, premierul va semna mai multe acorduri cu Beijingul pentru aducerea de trenuri de mare viteza inRomania. continuă pe Adevărul

Corespondenta de la Beijing. Premierul Victor Ponta va semna contracte pentru aducerea tehnologiei ferate de mare viteza din China in Romania

Delegatia condusa de premierul Victor Ponta a ajuns duminica dimineata la Beijing, unde va avea intalniri cu reprezentantiimediului de afaceri chinez. Prim-ministrul se va intalni cu omologul sau chinez, la a carui invitatie a venit in China, si cupresedintele Xi Jinping. Luni, premierul va semna mai multe acorduri cu Beijingul pentru aducerea de trenuri de mare viteza inRomania.

Premierul Victor Ponta a inceput o vizita oficiala in China

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica, la Beijing, unde va incepe o vizita oficiala in China, dupa ce aeronava cu care s-a deplasat a survolat estul Ucrainei si Rusia, informeaza Mediafax. Victor Ponta este.

Victor Ponta incepe azi o vizita de trei zile in China

Premierul Victor Ponta a ajuns azi la Beijing, urmand sa efectueze o vizita oficiala de trei zile in China, anunta Agerpres.

Victor Ponta incepe o vizita de trei zile in China

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica la Beijing, urmand sa efectueze o vizita oficiala de trei zile in China, anunta Agerpres. Ponta a fost invitat de prim-ministrul Consiliului de Stat al Chinei, dar va avea o intrevedere si cu presedintele acestei tari.

Cum i-au pacalit Victor Ponta si Sorin Oprescu pe locuitorii din Prelungirea Ghencea

La implinirea unui an de cand premierul Victor Ponta si primarul Capitalei, Sorin Oprescu, au spus ca vor construi un pasaj peste Drumul de Centura si vor incepe lucrarile de largire a bulevardului Prelungirea Ghencea, locuitorii acestui cartier au iesit in strada pentru a comemora neindeplinirea promisiunilor facute de autoritati.

Victor Ponta a semnat o Hotarare de Guvern prin care aloca 2.000.000 de lei Manastirii Nicula, unde a sarbatorit in aceasta luna Sfanta Marie

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat, joi, o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din Fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro.

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea se intorc la Beiu fara barca

Victor Ponta si Liviu Dragnea vor veni maine in Teleorman, la Beiu, pentru a participa la receptia digului construit aici cu bani de la Guvern. Tot maine cei doi oficiali vor inmana cheile micobuzelor scolare care au fost distribuite in Teleorman de la ministerul patronat de Dragnea.

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

Victor Ponta: Politrucii din opozitie blocheaza administratia

Politrucii din opozitie stiu sa faca doar scandal si sa reclame Romania in strainatate, in timp ce in tara oamenii lor blocheaza administratiile locale, acuza premierul Victor Ponta. Sute de proiecte,.

Victor Ponta il taxeaza pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Premierul Victor Ponta l-a taxat, vineri, pe Klaus Iohannis, privind afirmatia facuta de candidatului ACL la prezidentiale, care a spus ca a investit in copii, scrie Digi 24. Cat timp voi fi nu doar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )