Libnet.ro
UNICEF

10:30

Corina Cretu, despre comunicatul Presedintiei in cazul Hayssam: Este un razboi mediatic.

România Liberă România Liberă,
Corina Cretu, despre comunicatul Presedintiei in cazul Hayssam: Este un razboi mediatic.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, dupa-masa, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca intre Presedintiei si Guvern este un razboi mediatic, dovada fiind comunicatul dat de dimineata de catre institutia prezidentiala in legatura cu extradarea lui Omar Hayssam, scrie Agerpres. A fost un efort colectiv al institutiilor statului. Dar e un razboi mediatic si probabil ca presedintele a vrut sa ia bomboana de pe. , a spus Cretu. Corina Cretu a vorbit si despre o . continuă pe România Liberă

Omar Hayssam ESTE in Romania. El va fi iNCARCERAT intr-un penitenciar de maxima siguranta.

Omar Hayssam este in arestul Politiei Capitalei, potrivit unor surse. El va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta. --- Omar Hayssam este in Romania! El a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, printr-un comunicat de presa. In dimineata zilei de 19 iulie a. c. , a fost predat Politiei Romane domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman .

Dosarul MANHATTAN: Hayssam este judecat si pentru un PREJUDICIU de 20 milioane de euro.

Omul de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism si adus in tara vineri, este condamnat in mai multe dosare, potrivit unui comunicat al Politiei Romane, remis redactiei. Citeste si Omar Hayssam, fost membru PSD, condamnat in alt dosar la 16 ani de inchisoare. Vezi de ce Unul dintre acestea se refera la o delapidare cu prejudiciu foarte mare, aproximativ 20 de milioane de euro si are termen de judecata in 23 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Este vorba despre dosarul Manhattan. Citeste si Omar .

Dezvaluiri despre Omar: Gaterele lui Hayssam si Sechelariu au provocat prapadul din Moldova.

Articol publicat in iulie 2005 Nici nu s-au retras bine apele ca s-au si reluat taierile de copaci din padurile Bacaului. Localnicii de pe vaile raurilor Trotus si Tazlau, ramasi fara agoniseala de-o viata, sunt neputinciosi in fata lacomiei firmelor profilate pe exploatarea padurilor. Situatia este asemanatoare si pe Valea Nehoiului. In aceste zone exista o multime de fabricute, patronate in special de arabi. Dupa inundatiile de anul trecut, s-au taiat bustenii sub pretextul recoltarii .

Basescu despre capturarea lui Omar Hayssam: Romania a efectuat o operatiune NEAUTORIZATA pe ...

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala EuropeanaFondul Monetar International. Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea de .

Sorin Miscoci, despre aducerea lui Omar Hayssam in tara: Eram convins ca va fi adus, presedintele a promis

Sorin Miscoci, unul dintre jurnalistii rapiti in Irak, a declarat, vineri, privind aducerea lui Omar Hayssam in tara, ca era convins ca acest lucru se va intampla, din moment ce presedintele Traian Basescu.

Ion Iliescu, despre aducerea lui Omar Hayssam in Romania: Fiecare raspunde de faptele sale

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, vineri, privind aducerea lui Omar Hayssam in tara, ca fiecare om raspunde pentru faptele sale si ca urmeaza ca justitia sa-si faca datoria. Acesta a negat informatii.

Medicul Beuran: Revenirea lui Omar Hayssam este o dovada ca medicina este foarte buna in Romania

Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Omar Hayssam in inchisoare, spune ca aducerea sirianului in tara este inca o dovada ca medicina romanesca este foarte buna. Faptul ca este viu este dovada ca.

Emil Boc: Aducerea lui Omar Hayssam este un succes al presedintelui Romaniei

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca aducerea lui Omar Hayssam in Romania reprezinta un succes al presedinteluiTraian Basescu si ca, prin aceasta reusita, statul de drept iese intarit,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )