Libnet.ro
UNICEF

08:30

Medicul Beuran: Revenirea lui Omar Hayssam este o dovada ca medicina este foarte buna in Romania

Antena3 Antena3,
Medicul Beuran: Revenirea lui Omar Hayssam este o dovada ca medicina este foarte buna in Romania

Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Omar Hayssam in inchisoare, spune ca aducerea sirianului in tara este inca o dovada ca medicina romanesca este foarte buna. Faptul ca este viu este dovada ca. continuă pe Antena3

Omar Hayssam ESTE in Romania. El va fi iNCARCERAT intr-un penitenciar de maxima siguranta.

Omar Hayssam este in arestul Politiei Capitalei, potrivit unor surse. El va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta. --- Omar Hayssam este in Romania! El a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, printr-un comunicat de presa. In dimineata zilei de 19 iulie a. c. , a fost predat Politiei Romane domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman .

Emil Boc: Aducerea lui Omar Hayssam este un succes al presedintelui Romaniei

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca aducerea lui Omar Hayssam in Romania reprezinta un succes al presedinteluiTraian Basescu si ca, prin aceasta reusita, statul de drept iese intarit,.

Revenirea lui Omar Hayssam

Omar Hayssam nu numai ca revine senzational in tara, dar readuce cu el in actualitate o sumedenie de probleme care isi asteapta raspunsul. Se exprima speranta ca va vorbi.

Gusa: George Maior isi datoreaza mandatul disparitiei lui Omar Hayssam.

Omar Hayssam este un personaj care a fortat restructurarea si modernizarea serviciilor secrete din Romania, sustine Cozmin Gusa. Intr-o interventie la Realitatea TV, in emisiunea Dosar de politician, consultantul politic a vorbit despre implicatiile capturarii lui Omar Hayssam. Hayssam este, a fost si a ramas o hartie de turnesol a jocului de putere din Romania, un om care a invartit pe degete politicieni, ministri, prim ministri, un om probabil nu doar simplu, ci dublu sau triplu agent al .

Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Hayssam: Revenirea lui in tara este o dovada ca medicina romaneasca este foarte buna. Vezi rolul lui Beuran in cazul Hayssam si alte scandaluri politice in care a fost acesta implicat

Aducerea in tara a lui Omar Hayssam este un lucru foarte bun pentru medicina, este dovada ca doctorii si-au facut datoria si ca medicina romaneasca este foarte buna, a declarat vineri, pentru Mediafax, profesorul Mircea Beuran, seful Clinicii de chirurgie 2 de la Spitalul de Urgenta Floreasca, cel care l-a operat pe sirian in urma diagnosticului de cancer la colon.

Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Hayssam: Revenirea lui in tara este o dovada ca medicina romaneasca este foarte buna. Fost ministru PSD, a renuntat la functie dupa ce a fost acuzat de plagiat

Aducerea in tara a lui Omar Hayssam este un lucru foarte bun pentru medicina, este dovada ca doctorii si-au facut datoria si ca medicina romaneasca este foarte buna, a declarat vineri, pentru Mediafax, profesorul Mircea Beuran, seful Clinicii de chirurgie 2 de la Spitalul de Urgenta Floreasca, cel care l-a operat pe sirian in urma diagnosticului de cancer la colon.

Corina Cretu, despre comunicatul Presedintiei in cazul Hayssam: Este un razboi mediatic.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, dupa-masa, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca intre Presedintiei si Guvern este un razboi mediatic, dovada fiind comunicatul dat de dimineata de catre institutia prezidentiala in legatura cu extradarea lui Omar Hayssam, scrie Agerpres. A fost un efort colectiv al institutiilor statului. Dar e un razboi mediatic si probabil ca presedintele a vrut sa ia bomboana de pe. , a spus Cretu. Corina Cretu a vorbit si despre o .

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In februarie 2013, seful SRI, George Maior, declara intr-un interviu pentru Digi 24 ca Omar Hayssam era inca in detentie in Siria si spunea ca acordul de extradare se va aplica indiferent de evolutiile de la Damasc, fara a da insa o data certa pentru aducerea sa in Romania. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Articol in curs de actualizare.

VIDEO Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In comunicatul oficial nu se mentioneaza nimic despre o eventuala extradare, ci scrie ca Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman . este rezultatul unor activitati complexe desfasurate timp indelungat de institutiile de siguranta nationala ale statului roman. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Ora 10:18: IGPR: Omar Hayssam a fost dus intr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane pe baza celor trei mandate de executare a pedepselor cu inchisoare emise pe numele lui, pentru terorism, bancruta frauduloasa si inselaciune. Ora 8. 50: Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat pentru site-ul pesurse. ro ca Hayssam este in arestul Politiei Capitalei unde i se fac tot felul de analize medicale. In scurt timp se va lua o decizie unde va fi transferat. Articol in curs de actualizare.

Omar Hayssam ar putea fi iNCARCERAT la Penitenciarul Rahova.

Omar Hayssam ar putea sa ajunga, cel mai probabil, la Penitenciarul Rahova. Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor au precizat pentru Romania Libera ca este posibil ca Omar Hayssam sa ajunga la acest penitenciar insa nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens. Dupa ce va fi condamnat definitiv, Omar Hayssam va fi transferat in penitenciarul din apropierea locului in care domiciliaza familia acestuia. Astfel, in situatia de fata, detinutul este din Bucuresti, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )