Libnet.ro
UNICEF

06:30

Corina Cretu, despre MCV: Romania sa ia acest raport ca pe o incurajare de a continua pe drumul consolidarii statului de drept

Antena3 Antena3,
Corina Cretu, despre MCV: Romania sa ia acest raport ca pe o incurajare de a continua pe drumul consolidarii statului de drept

Comisarul pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a declarat, miercuri, in urma adoptarii de catre Comisia Europeana a raportului privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare. continuă pe Antena3

Corina Cretu catre Eugen Teodorovici: Ma astept ca Romania sa inteleaga ca instrumentele financiare reprezinta viitorul

Comisarul pentru Politici Regionale Corina Cretu a primit marti, 27 ianuarie, la Bruxelles, vizita lui Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene din Romania. Corina Cretu i-a recomandat Ministrului Teodorovici.

Klaus Iohannis: Salut faptul ca acest Raport MCV este unul predominant pozitiv. Garantarea statului de drept, o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, miercuri, raportul predominant pozitiv al Comisiei Europene privind progresele realizate de Romania in cursul anului 2014 in cadrul MCV, luand nota de faptul ca acest.

Robert Cazanciuc, dupa publicarea raportului MCV: Romania poate obtine o decizie favorabila privind aderarea la Schengen (VIDEO)

MinistrulJustitiei,RobertCazanciuc, a afirmat, miercuri, dupa pulicarea raportuluiMCV pentru Romania, ca acesta este cel mai bun raport al Romaniei de pana acum, ceea ce mareste.

Elena Udrea, despre MCV: Parlamentul este un Frankenstein politic

Elena Udrea, actualul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a scris, pe contul sau de Facebook, ca raportul MCV confirma concluziile majoritatii romanilor care au venit la vot pe 16 noiembrie. Elena Udrea spune ca in actualul parlament este dominat de PSD care este profund anti-democratic si reprezinta o frana in calea Justitiei si a statului de drept.

Ce cred romanii despre MCV. Rezultatele surprinzatoare ale unui studio efectuat la nivelul Uniunii Europene

Majoritatea romanilor considera ca Uniunea Europeana a ajutat tara noastra, prin intermediul MCV, in lupta impotriva coruptiei si a deficientelor din sistemul judiciar. Totodata, romanii cred ca.

Timmermans, la publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

Comisia Europeana a publicat, miercuri, raportul MCV privind Romania, prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, precizand ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun.

Vicepresedintele Comisiei Europene, dupa publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a afirmat, miercuri, in urma publicarii raportuluiMCV pentru Romania, ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun, relateazaMediafax. Romania este.

Prim-vicepresedintele CE, la adoptarea MCV: Romania este pe drumul cel bun. Combaterea coruptiei ramane cea mai mare provocare

Romania este pe drumul cel bun si trebuie sa ramana pe aceasta cale, iar combaterea coruptiei reprezinta in continuare cea mai mare provocare si principala prioritate, a declarat miercuri, la Bruxelles,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )