Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vicepresedintele Comisiei Europene, dupa publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

B1 B1,
Vicepresedintele Comisiei Europene, dupa publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a afirmat, miercuri, in urma publicarii raportuluiMCV pentru Romania, ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun, relateazaMediafax. Romania este. continuă pe B1

Robert Cazanciuc, dupa publicarea raportului MCV: Romania poate obtine o decizie favorabila privind aderarea la Schengen (VIDEO)

MinistrulJustitiei,RobertCazanciuc, a afirmat, miercuri, dupa pulicarea raportuluiMCV pentru Romania, ca acesta este cel mai bun raport al Romaniei de pana acum, ceea ce mareste.

Valeriu Zgonea, dupa publicarea raportului MCV: Parlamentul nu e o sursa generatoare de probleme pentru imaginea Romaniei

Dupa ce raportul MCV a fost publicat, iar in cazul Parlamentului raportul a avut un aviz negativ, criticandu-l pentru inconsecventa, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea sare in apararea.

Timmermans, la publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

Comisia Europeana a publicat, miercuri, raportul MCV privind Romania, prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, precizand ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun.

Cristiana Anghel, scandal in direct, dupa publicarea raportului MCV: Nimeni nu trebuie sa critice Parlamentul. Activitatea DNA este un circ (VIDEO)

Senatorul PC Cristiana Anghel dezaproba raportul MCVpentru Romania, sustinand ca nimeni nu are dreptul sa critice activitatea Parlamentului. Nu are nimeni dreptul sa traga de urechi Parlamentul.

Reactia CSM dupa aparitia raportului MCV

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) arata, intr-un comunicat de presa, ca in raportul MCV este remarcata consecventa institutiei in responsabilizarea sistemului judiciar prin sanctionarea abaterilor disciplinare, dar si contributia sa la combaterea coruptiei din sistem.

Romania este pe drumul cel bun si trebuie sa se mentina pe aceasta cale

Actualizare 13:23 Tara noastra este pe drumul cel bun si trebuie sa se mentina pe aceasta cale, sustine prim-vicepresedintele Comisiei Europene CE), olandezul Frans Timmermans, adaugand ca lupta anticoruptie ramane cea mai mare provocare si prioritate, conform unui comunicat publicat pe site-ul CE, inaintea publicarii rapoartelor MCV pentru Romania si Bulgaria.

UPDATE Atacurile dure la Curtea Constitutionala, mentionate in raportul pe Justitie al Comisiei Europene. Critici dure la Avocatul Poporului Victor Ciorbea si la Guvern. Parlamentul- scut pentru alesii vizati de procurori

Raportul pe Justitiei al Comisiei Europene, realizat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) mentioneaza la capitolul dedicat Independentei justitiei faptul ca judecatorii Curtii Constitutionale au primit critici dure din partea unor figuri publice cu ocazia respingerii legilor privind retentia datelor. Avocatul Poporului este criticat in premiera in raportul MCV, pentru inactiunea lui Ciorbea in cazul ordonantelor de urgenta ale Guvernului Ponta, la randul sau criticat pentru multitudinea de ordonante. Parlamentul continua sa fie buba cea mai mare a Raportului MCV, din anul acesta, pentru ca se opune procedurilor penale impotriva unor parlamentari. DNA, ANI, Inalta Curte, CSM, dar si fostul presedinte Traian Basescu au primit bile albe de la Comisia Europeana.

Andreea Paul: Parlamentul si Avocatul Poporului, verigile slabe din raportului MCV

Andreea Paul, Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri, ca verigile slabe ale raportului MCV sunt Parlamentul si Avocatul Poporului, iar demisia celor responsabili pentru criticile din raport este un gest minimal.

Raportul Comisiei Europene privind MCV va fi publicat miercuri

Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare va fi publicat miercuri. Potrivit unor surse, raportul va cuprinde si anul acesta multe critici, dar vor fi si laude la adresa DNA si ANI.

Parlamentul Romaniei, criticat in raportul MCV: Exista in continuare o lipsa de consecventa in unele hotarari ale instantelor. MCV continua asupra Romaniei si Bulgariei

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a afirmat, miercuri, in urma publicarii raportuluiMCV pentru Romania, ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun, relateazaMediafax. Romania este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )