Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristiana Anghel, scandal in direct, dupa publicarea raportului MCV: Nimeni nu trebuie sa critice Parlamentul. Activitatea DNA este un circ (VIDEO)

B1 B1,
Cristiana Anghel, scandal in direct, dupa publicarea raportului MCV: Nimeni nu trebuie sa critice Parlamentul. Activitatea DNA este un circ (VIDEO)

Senatorul PC Cristiana Anghel dezaproba raportul MCVpentru Romania, sustinand ca nimeni nu are dreptul sa critice activitatea Parlamentului. Nu are nimeni dreptul sa traga de urechi Parlamentul. continuă pe B1

Valeriu Zgonea, dupa publicarea raportului MCV: Parlamentul nu e o sursa generatoare de probleme pentru imaginea Romaniei

Dupa ce raportul MCV a fost publicat, iar in cazul Parlamentului raportul a avut un aviz negativ, criticandu-l pentru inconsecventa, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea sare in apararea.

Robert Cazanciuc, dupa publicarea raportului MCV: Romania poate obtine o decizie favorabila privind aderarea la Schengen (VIDEO)

MinistrulJustitiei,RobertCazanciuc, a afirmat, miercuri, dupa pulicarea raportuluiMCV pentru Romania, ca acesta este cel mai bun raport al Romaniei de pana acum, ceea ce mareste.

Vicepresedintele Comisiei Europene, dupa publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a afirmat, miercuri, in urma publicarii raportuluiMCV pentru Romania, ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun, relateazaMediafax. Romania este.

Timmermans, la publicarea raportului MCV: Romania se afla pe drumul cel bun

Comisia Europeana a publicat, miercuri, raportul MCV privind Romania, prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, precizand ca Bucurestiul se afla pe drumul cel bun.

Reactia CSM dupa aparitia raportului MCV

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) arata, intr-un comunicat de presa, ca in raportul MCV este remarcata consecventa institutiei in responsabilizarea sistemului judiciar prin sanctionarea abaterilor disciplinare, dar si contributia sa la combaterea coruptiei din sistem.

Andreea Paul: Parlamentul si Avocatul Poporului, verigile slabe din raportului MCV

Andreea Paul, Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri, ca verigile slabe ale raportului MCV sunt Parlamentul si Avocatul Poporului, iar demisia celor responsabili pentru criticile din raport este un gest minimal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )