Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu, despre portofoliul in CE: Este un mare succes si o dovada de incredere pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corina Cretu, despre portofoliul in CE: Este un mare succes si o dovada de incredere pentru Romania

Portofoliul Politicii Regionale reprezinta un mare succes, o dovada de mare incredere pentru Romania si o recunoastere a faptului ca tara noastra se afla pe picior de egalitate cu toate statele membre, a declarat Comisarul european desemnat pentru acest portofoliu, Corina Cretu, vicepresedinte al Parlamentului European. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Este un portofoliu foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, este invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. in primul interviu de dupa nominalizare, Corina Cretu dezvaluie cum l-a convins pe Jean-Claude.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Portofoliul Politicii Regionale este foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, a vorbit la Sinteza Zilei despre modul in care a ajuns sa faca parte din echipa lui Jean Claude Juncker. in primul interviu de dupa.

Dacian Ciolos: Romania va fi bine reprezentata la Bruxelles de comisarul Corina Cretu

Romania a obtinut un portofoliu important in Comisia Europeana si va fi bine reprezentata de Corina Cretu, care va gestiona Politica Regionala a UE, a declarat, la Digi24, Dacian Ciolos, actualul comisar european pentru Agricultura.

Corina Cretu: Scrisoarea de Misiune

Preocupati, dupa cum ne este blestemul pamantului, de circul virtual si adeseori imaginar, cu accente de science fiction, al biletelelor, interventiilor, contra-interventiilor si dusului cu para la Bruxelles, doritori sa stim cum toate acestea se pot folosi mai bine in datul la gioale care, la noi, tine loc de politica sau de stiinta guvernarii, ignoram cu buna stiinta problematica esentiala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )