Libnet.ro
UNICEF

16:30

Corina Vintan, despre decizia Justitei in procesul Traian Basescu versus Sorin Rosca Stanescu

România Liberă România Liberă,
Corina Vintan, despre decizia Justitei in procesul Traian Basescu versus Sorin Rosca Stanescu

Fondatoarea Links Associated, Corina Vintan, acuzata de Sorin Rosca Stanescu ca ca ar fi vehiculat, printr-un ONG, sume de bani primite de la Rosia Montana catre politicieni, saluta decizia Justitiei in cazul de calomnie pe care fostul sef de stat Traian Basescu i l-a intentat lui Sorin Rosca Stanescu, se arata intr-un comunicat de presa remis de Links Associated. continuă pe România Liberă

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Sorin Rosca Stanescu obligat sa ii plateasca daune morale lui Traian Basescu

Judecatoria sectorului 2 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa plateasca lui Traian Basescu daune morale, dupa ce fostul presedinte a castigat procesul intentat jurnalistului in 2013 pentru declaratiile pe care le-a facut in legatura cu proiectul Rosia Montana.

Ion Cristoiu, despre alegerile prezidentiale: Operatiunea din Diaspora a fost orchestrata de Traian Basescu?

A fost sau nu a fost orchestrat de Traian Basescu tot ce s-a intamplat in Disapora la alegerile prezidentiale? Aceasta este intrebarea la care jurnalistul Ion Cristoiu cauta raspuns prin intermediul.

Ce a spus Traian Basescu despre finantarea campaniilor electorale

Traian Basescu a declarat, marti, la iesirea din sediul PMP ca cea mai buna solutie pentru a se reduce coruptia din campaniile electorale este ca acestea sa fie finantate din bani publici.

Cat va mai vorbi Traian Basescu despre Udrea. Dovada ca totul este de FATADA

Traian Basescu a fost din nou la sediul PMP, unde liderii partidului s-au intalnit sa valideze alegerile organizatiilor din teritoriu. Fostul presedinte a venit doua zile la rand la partidul sau de suflet. Nu a.

Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Claudiu Saftoiu si Catalin Ivan au vorbit, joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre cum ar putea arata in viitor relatia dintre Traian Basescu si justitie. O sa-l ajunga din urma trecutul.

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii.

Exces de putere: Cum a fost transformata o plangere penala impotriva lui Traian Basescu in lucrare diversa

Oana Stancu a prezentat, vineri, la Exces de putere, cum a fost transformata o plangere penala pe numele lui Traian Basescu in lucrare diversa de un procuror, devenit ulterior procuror-sef al Sectiei de.

Traian Basescu va fi chemat la AUDIERI la Parchetul General, in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu va fi chemat la audieri la Parchetul General, in calitate de suspect, in dosarul de santaj deschis de senatorul PSD Gabriela Firea. Anuntul a fost facut de jurnalistul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )