Libnet.ro
UNICEF

00:07

Corlatean roaga asociatiile romanesti din SUA si Canada sa semneze petitia pentru ridicarea vizelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corlatean roaga asociatiile romanesti din SUA si Canada sa semneze petitia pentru ridicarea vizelor

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a facut, azi, un apel la asociatiile romanesti din Statele Unite ale Americirii SUA) si Canada sa semneze petitia pentru ridicarea vizelor, potrivit HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Titus Corlatean: Rog asociatiile romanesti din SUA si Canada sa semneze petitia pentru ridicarea vizelor

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a facut, sambata, un apel la asociatiile romanesti din SUA si Canada, adresand rugamintea ca petitia pentru ridicarea vizelor sa fie semnata de cat mai multi romani, aratand ca acest gest ar ajuta foarte mult demersurile oficiale facute pe aceasta tema, transmite Mediafax.

Corlatean: Rog asociatiile romanesti din SUA si Canada sa semneze petitia pentru ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a facut, sambata, un apel la asociatiile romanesti din SUA si Canada, adresand rugamintea ca petitia pentru ridicarea vizelor sa fie semnata de cat mai multi romani, aratand ca acest gest ar ajuta foarte mult demersurile oficiale facute pe aceasta tema, potrivit Mediafax. Am o rugaminte catre asociatiile romanesti din SUA si la fel si Canada. Am discutat la New York un sprijin reciproc, care sa includa o petitie semnata de cat mai multi romani americani .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )