Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cornel Penescu, condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare pentru mita

B1 B1,
Cornel Penescu, condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare pentru mita

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita. Decizia este definitiva. Penescu este acuzat ca . continuă pe B1

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat ca a mituit doi comisari de la Garda Financiara Arges, potrivit Agerpres.

Cornel Penescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat ca a mituit doi comisari de la Garda Financiara Arges, conform surselor de presa.

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare ...

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanta suprema, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al Pic Gheorghita Pieca a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul mita la Garda Financiara, informeaza Mediafax. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul procurorilor DNA impotriva deciziei din 5 decembrie 2012 a Curtii de Apel Bucuresti, care i-a condamnat pe Cornel Penescu si .

Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat, miercuri, de Curtea Suprema, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al PIC, Gheorghita Pieca, a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Mita la Garda Financiara. Sentinta este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )