Libnet.ro
UNICEF

22:00

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare ...

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare ...

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanta suprema, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al Pic Gheorghita Pieca a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul mita la Garda Financiara, informeaza Mediafax. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul procurorilor DNA impotriva deciziei din 5 decembrie 2012 a Curtii de Apel Bucuresti, care i-a condamnat pe Cornel Penescu si . continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat ca a mituit doi comisari de la Garda Financiara Arges, potrivit Agerpres.

Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat, miercuri, de Curtea Suprema, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al PIC, Gheorghita Pieca, a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Mita la Garda Financiara. Sentinta este definitiva.

Cornel Penescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat ca a mituit doi comisari de la Garda Financiara Arges, conform surselor de presa.

Cornel Penescu, condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare pentru mita

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita. Decizia este definitiva. Penescu este acuzat ca .

Soc in familia Jackson! Doctorul criminal, eliberat din inchisoare dupa doi ani!

In Statele Unite exista sanse sa stai mai mult timp in inchisoare daca inseli statul decat daca omori o persoana, chiar si involuntar. Cu toate ca a fost condamnat la patru ani de detentie, doctorul Conrad Murray va iesi din inchisoare pe 28 octombrie, pedeapsa lui fiind injumatatita pentru clauza de buna purtare.

Vanzarile retailerului F64, in crestere timp de doi ani consecutiv

Retailerul online F64, specializat in comertul de echipamente foto si video, a inregistrat o crestere a vanzarilor timp de doi ani consecutiv, ajungand la o cifra de afaceri de 18 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Bacau: Doi copii, de sapte luni si doi ani, gasiti abandonati pe treptele maternitatii

Doi copii, de aproximativ sapte luni, respectiv doi ani, au fost gasiti abandonati pe treptele maternitatii din Bacau, fara a se sti insa in ce conditii au ajuns acolo, acestia fiind incredintati de.

Fetita de doi ani, zdrobita de un televizor

O fetita de numai doi ani, dintr-o familie de romi din Ramnicu Sarat, a murit in noaptea de luni spre marti, dupa ce a cazut un televizor pe ea. Rudele micutei au facut scandal in curtea Spitalului Municipal, acuzand personalul medical ca nu a facut tot posibilul sa-i salveze viata.

PwC: in urmatorii doi ani arhitectura sistemului fiscal international se va modifica

Compania PwC a mentionat astazi, in cadrul conferintei anuale privind preturi de transfer, ca in urmatorii doi ani arhitectura sistemului fiscal international se va modifica, un accent fiind pus pe problematica preturilor de transfer, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Piturca vrea calificarea la baraj: Ar fi bine dupa o munca de doi ani si jumatate.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca a declarat, luni, ca Romania are doar varianta victoriei in meciul cu Estonia, din Grupa D de calificare la CM-2014. El apreciaza ca ar fi bine ca o munca de doi ani si jumatate sa se concretizeze cu o calificare la baraj, conform Mediafax. Noi avem acum doar varianta victoriei si asa am si pregatit jocul. Sper sa reusim si sa castigam de-o maniera in care sa nu avem emotii. Daca vor fi si goluri multe, va fi foarte bine. Asta ar insemna insa sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )