Libnet.ro
UNICEF

06:30

CORONAVIRUS |17 romani sunt in carantina. 1.000 de persoane, izolate la domiciliu

B1 B1,
CORONAVIRUS |17 romani sunt in carantina. 1.000 de persoane, izolate la domiciliu

Romania este in alerta din cauza coronavirului. Fie ca sunt oameni veniti din zone cu focar sau prezinta simptome, zeci de cazuri sunt in acest moment in atentia specialistilor. La Sibiu, un cetatean italian. continuă pe B1

Diferenta intre izolare si carantina. O mie de persoane, izolate la domiciliu in Romania

17 persoane sunt in carantina in Romania, dupa ce s-au aflat in zone unde sunt numeroase cazuri de infectare cu coronavirus, iar alti aproximativ o mie de oameni sunt izolati la domiciliu, au anuntat autoritatile.

Epidemia de coronavirus: 1.000 de persoane sunt izolate la domiciliu in Romania, alte 17 in carantina. Masurile luate de autoritati

17 persoane sunt in carantina in Romania, dupa ce s-au aflat in zone unde sunt numeroase cazuri de infectare cu coronavirus, iar alti aproximativ o mie de oameni sunt izolati la domiciliu, au anuntat, luni seara, autoritatile. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus ca, in Neamt, doua persoane venite din China nu au respectat masurile privind izolarea la domiciliu si risca amenda sau inchisoare.

Patru persoane, izolate la domiciliu dupa ce s-au intors din Italia. Pacientii nu prezinta simptome de coronavirus

Un numar de 4 persoane sunt izolate la domiciliu, de 2 zile, in judetul Calarasi, dupa ce s-au aflat in zone din Italia unde sunt numeroase cazuri de infectare cu coronavirus. Conform directorului executiv al Directiei de Sanatate Publica din Calarasi, Cezar Radulescu, in prezent nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in judetul Calarasi. Cu toate acestea, autoritatile spun ca sunt pregatite sa intervina daca situatia o va impune.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )