Libnet.ro
UNICEF

16:30

Coronavirus: 38 de persoane in carantina. Romania, printre tarile cele mai putin afectate

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: 38 de persoane in carantina. Romania, printre tarile cele mai putin afectate

Astazi, 5 martie, la nivel national sunt in carantina institutionalizata 38 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID 19 coronavirus). Alte 11311 de persoane sunt in izolare la domiciliu si sub monitorizare medicala. continuă pe Adevărul

EUROSTAT: Romania, printre tarile europene cu cel mai ridicat procent din PIB alocat apararii

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au alocat 162 de miliarde de euro in 2018 pentru aparare, reprezentand 2,6% din totalul cheltuielilor guvernamentale, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Coronavirus in Romania: Trei din cele sase persoane diagnosticate au fost declarate vindecate Si cei doi romani infectati pe nava de croaziera Diamond Princess s-au vindecat si se vor intoarce in tara

Trei din cei 6 pacienti din Romania diagnosticati cu coronavirus au fost declarate vindecate, au anuntat autoritatile joi dupa-amiaza. Potrivit acestora, La nivel national sunt in carantina la acest moment 35 de persoane care au fost testate pentru coronavirus, iar alte peste 11. 700 de persoane sunt in izolare acasa. Rafila: Nu exista o certitudine ca sunt doua tipuri de coronavirus A existat o gazda intermediara, dar nu a fost stabilita incaNelu Tataru despre posibilitatea unei epidemii de coronavirus in Romania: Avem 2. 500 de paturi in spitalele de boli infectioase22. 21 Conform informatiilor comunicate de catre autoritatile italiene, un cetatean roman, rezident in Lombardia, a fost depistat cu infectie cu COVID-1914. 25: O persoana din Braila a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca nu a respectat masurile privind coronavirusul14. 20: Alerta la Tribunalul Bucuresti, dupa ce in sala de judecata a fost adus un inculpat care ar fi suspect de coronavirus.

Coronavirus in Romania, cu 6 cazuri de imbolnavire: 38 de persoane in carantina, peste 11.000 izolate acasa Cei doi romani infectati de pe nava de croaziera Diamond Princess s-au vindecat si se vor intoarce in tara

La nivel national sunt in carantina institutionalizata la acest moment 38 de persoane care au fost testate pentru coronavirus, iar alte peste 11. 000 de persoane sunt in izolare acasa, arata ultimele informatii transmise de autoritati joi dimineata. Pana la acest moment, in Romania au fost diagnosticate 6 cazuri de infectie cu coronavirus.

CORONAVIRUS |35 persoane, in carantina, in Romania. Alte 11.731, autoizolate la domiciliu

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca trei dintre pacientii diagnosticati cu coronavirus pe teritoriul Romaniei au fost declarati vindecati. in acest moment, la nivel national se afla in carantina 35 pe.

Coronavirus - 38 de persoane sunt in carantina institutionalizata

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca la nivel national sunt 38 de persoane in carantina institutionalizata, carora li se fac teste pentru a se stabili daca sunt infectat cu coronavirus, alte peste 11. 300 fiind in izolare la domiciliu, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pericol la granita cu Europa! Romania se afla printre tarile expuse. Situatie fara precedent pentru milioane de oameni

Turcia scoate din sertar sperietoarea migrantilor, dar Europa nu se lasa mai prejos. Dupa ce Turcia a deschis usile migrantilor catre Europa, ministrii de Interne ai Uniunii au declarat ca nu sunt dispusi sa accepte un santaj al Turciei. Turcia arata sperietoarea migrantilor, Europa se tine tare pe pozitii Regimul de la Ankara afirma ca nu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )