Libnet.ro
UNICEF

20:00

CORONAVIRUS |Botosaniul, in scenariul rosu. Ce masuri vor fi luate

B1 B1,
CORONAVIRUS |Botosaniul, in scenariul rosu. Ce masuri vor fi luate

Municipiul Botosani a intrat, joi, in scenariul rosu, dupa ce incidenta a ajuns la 3. 13 persoane infectate cu noul coronavirus la mia de locuitori. Astfel ca, autoritatile intrunite in Comitetul Judetean. continuă pe B1

Orasele Brasov si Bistrita intra in scenariul rosu Restrictiile instituite de autoritati

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu dupa ce rata infectarilor cu coronavirus a depasit pragul de trei la o mie de locuitori. incepand de miercuri, cursurile scolare se vor face doar online, iar restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele si cazinourile se vor inchide. Masuri similare vor fi luate si in Bistrita, tot incepand de miercuri.

Masca devine obligatorie si la munte! Predeal este prima statiune montana care intra in scenariul rosu din cauza inmultirii cazurilor de COVID-19

Romanii vor purta masca si la munte! Predeal este prima statiune de pe Valea Prahovei unde rata de infectare a depasit 3 cazuri la mia de locuitori. Se trece la planul rosu!.

Alte doua localitati din judetul Constanta au rata de infectare ridicata cu noul coronavirus. Ce masuri vor fi luate

Localitatile Valu lui Traian si Techirghiol au trecut peste indicele de 1. 000 locuitori, anunta Prefectura Constanta.

Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele

Municipiul Botosani a intrat in scenariul rosu. Incidenta a ajuns la 3. 13 la mia de locuitori. Autoritatile intrunite in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis inchiderea scolilor, a functiontarii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise dar si obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice.

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Brasov a depasit luni pragul de 3 cazuri de COVID-10 la 1000 de locuitori, ceea ce inseamna ca trece sub scenariul rosu.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Municipiul Brasov a depasit, luni, rata de infectare Covid de 3 la mia de locuitori in 14 zile si intra in scenariul rosu. Localnicii au fost informati printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, conform G4media.

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Orasele care intra in scenariul rosu de miercuri. Anunt in miez de noapte

In contextul pandemiei de coronavirus, situatia devine din ce in ce mai grava in tot mai multe orase din tara. Asadar, alte doua mari orase din Romania trec in scenariul rosu de miercuri, 28 octombrie. Ce orase intra in scenariul rosu de miercuri Dupa ce rata de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )