Libnet.ro
UNICEF

20:00

Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele

Adevărul Adevărul,
Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele

Municipiul Botosani a intrat in scenariul rosu. Incidenta a ajuns la 3. 13 la mia de locuitori. Autoritatile intrunite in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis inchiderea scolilor, a functiontarii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise dar si obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Botosaniul, in scenariul rosu. Ce masuri vor fi luate

Municipiul Botosani a intrat, joi, in scenariul rosu, dupa ce incidenta a ajuns la 3. 13 persoane infectate cu noul coronavirus la mia de locuitori. Astfel ca, autoritatile intrunite in Comitetul Judetean.

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Bistrita intra in scenariul rosu, dar scolile raman deschise: Mai putin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii sau portocalii anterior

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a adoptat mai multe restrictii pentru municipiul Bistrita, unde incidenta cumulata a imbolnavirilor a depasit pragul de 3 la mia de locuitori,.

COVID-19: Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3.493

Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3. 493 de scoli si gradinite la nivel national. De asemenea, 4. 956 de unitasi se afla in Scenariul 2 mixt),.

Municipiul Slobozia a intrat in scenariul rosu. La cat a ajuns rata de infectare cu COVID-19

Pe raza localitatilor Slobozia, Urziceni si Bucu, purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise, avand in vedere ca incidenta cazurilor este mai mare de 31. 000 de locuitori.

Municipiul Suceava a intrat in scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Ce derogare ar dori primarul

Numarul locuitorilor municipiului Suceava infectati cu SARS-CoV-2 a trecut de pragul de 3 la mia de locuitori. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta se va intruni miercuri, 28 octombrie, pentru a stabili noi masuri de prevenire a raspandirii virusului in oras.

Capcanele scolii online. invatatoare din Targoviste, oras intrat in scenariul rosu: Am vazut profesori cu lacrimi in ochi

Cadrele didactice se lupta din greu sa faca fata lectiilor online. Lipsa unei conexiuni stabile la internet, a dispozitivelor performante si, poate cea mai importanta, lipsa apropierii dintre elevi si profesori, sunt piedici extrem de mari catre o educatie solida.

CORONAVIRUS |Slobozia intra in scenariul rosu, dupa ce a ajuns la o incidenta de 3,12 cazuri la mia de locuitori: Toate scolile trec la invatamantul online (VIDEO)

Numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca, iar tot mai multe orase din tara trec in scenariul rosu. Ultimul municipiu care are o incidenta de peste 3 la mia de locuitori este Slobozia. intr-o.

Orasele Brasov si Bistrita intra in scenariul rosu Restrictiile instituite de autoritati

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu dupa ce rata infectarilor cu coronavirus a depasit pragul de trei la o mie de locuitori. incepand de miercuri, cursurile scolare se vor face doar online, iar restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele si cazinourile se vor inchide. Masuri similare vor fi luate si in Bistrita, tot incepand de miercuri.

Oradea depaseste pragul de incidenta de 3 la mie si intra in scenariul rosu

Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor au depasit pragul de incidenta de 3 la mie infectari, astfel ca scolile vor intra in scenariul rosu, a hotarat luni Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bihor CJSU), potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )