Libnet.ro
UNICEF

20:30

COVID-19: Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3.493

B1 B1,
COVID-19: Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3.493

Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3. 493 de scoli si gradinite la nivel national. De asemenea, 4. 956 de unitasi se afla in Scenariul 2 mixt),. continuă pe B1

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele

Municipiul Botosani a intrat in scenariul rosu. Incidenta a ajuns la 3. 13 la mia de locuitori. Autoritatile intrunite in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis inchiderea scolilor, a functiontarii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise dar si obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice.

Municipiul Suceava a intrat in scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Ce derogare ar dori primarul

Numarul locuitorilor municipiului Suceava infectati cu SARS-CoV-2 a trecut de pragul de 3 la mia de locuitori. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta se va intruni miercuri, 28 octombrie, pentru a stabili noi masuri de prevenire a raspandirii virusului in oras.

Municipiul Slobozia a intrat in scenariul rosu. La cat a ajuns rata de infectare cu COVID-19

Pe raza localitatilor Slobozia, Urziceni si Bucu, purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise, avand in vedere ca incidenta cazurilor este mai mare de 31. 000 de locuitori.

Capcanele scolii online. invatatoare din Targoviste, oras intrat in scenariul rosu: Am vazut profesori cu lacrimi in ochi

Cadrele didactice se lupta din greu sa faca fata lectiilor online. Lipsa unei conexiuni stabile la internet, a dispozitivelor performante si, poate cea mai importanta, lipsa apropierii dintre elevi si profesori, sunt piedici extrem de mari catre o educatie solida.

Orasele care intra in scenariul rosu de miercuri. Anunt in miez de noapte

In contextul pandemiei de coronavirus, situatia devine din ce in ce mai grava in tot mai multe orase din tara. Asadar, alte doua mari orase din Romania trec in scenariul rosu de miercuri, 28 octombrie. Ce orase intra in scenariul rosu de miercuri Dupa ce rata de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de .

COVID-19: Prima statiune montana din Romania care intra in scenariul rosu

Statiunea Predeal intra in scenariul rosu din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Brasov. Decizia vizeaza si.

CORONAVIRUS |MEC: Peste 3.100 unitati de invatamant, in scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a transmis, marti, ca un numar de 3. 107 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, respectiv online, iar 4. 969 sunt in.

Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

Un numar de 3. 393 de scoli din Romania sunt in scenariul rosu, in timp ce 4. 500 de unitati de invatamant din tara se regasesc in scenariul galben, iar alte 9. 300 functioneaza in scenariul verde, a.

Numarul scolilor aflate in scenariul rosu a crescut, apropiindu-se de 3.400

Numarul scolilor care functioneaza in scenariul rosu a crescut, conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei, si se apropie de 3. Dintre acestea, 385 desfasoara cursuri exclusiv online din cauza ca au inregistrat cazuri de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )