Libnet.ro
UNICEF

22:30

Municipiul Slobozia a intrat in scenariul rosu. La cat a ajuns rata de infectare cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Municipiul Slobozia a intrat in scenariul rosu. La cat a ajuns rata de infectare cu COVID-19

Pe raza localitatilor Slobozia, Urziceni si Bucu, purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise, avand in vedere ca incidenta cazurilor este mai mare de 31. 000 de locuitori. continuă pe Adevărul

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

COVID-19: Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3.493

Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3. 493 de scoli si gradinite la nivel national. De asemenea, 4. 956 de unitasi se afla in Scenariul 2 mixt),.

Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele

Municipiul Botosani a intrat in scenariul rosu. Incidenta a ajuns la 3. 13 la mia de locuitori. Autoritatile intrunite in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis inchiderea scolilor, a functiontarii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise dar si obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice.

Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Brasov a depasit luni pragul de 3 cazuri de COVID-10 la 1000 de locuitori, ceea ce inseamna ca trece sub scenariul rosu.

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Municipiul Brasov a depasit, luni, rata de infectare Covid de 3 la mia de locuitori in 14 zile si intra in scenariul rosu. Localnicii au fost informati printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, conform G4media.

CORONAVIRUS |Slobozia intra in scenariul rosu, dupa ce a ajuns la o incidenta de 3,12 cazuri la mia de locuitori: Toate scolile trec la invatamantul online (VIDEO)

Numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca, iar tot mai multe orase din tara trec in scenariul rosu. Ultimul municipiu care are o incidenta de peste 3 la mia de locuitori este Slobozia. intr-o.

Municipiul Suceava a intrat in scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Ce derogare ar dori primarul

Numarul locuitorilor municipiului Suceava infectati cu SARS-CoV-2 a trecut de pragul de 3 la mia de locuitori. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta se va intruni miercuri, 28 octombrie, pentru a stabili noi masuri de prevenire a raspandirii virusului in oras.

CORONAVIRUS |Botosaniul, in scenariul rosu. Ce masuri vor fi luate

Municipiul Botosani a intrat, joi, in scenariul rosu, dupa ce incidenta a ajuns la 3. 13 persoane infectate cu noul coronavirus la mia de locuitori. Astfel ca, autoritatile intrunite in Comitetul Judetean.

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )