Libnet.ro
UNICEF

01:06

CORONAVIRUS |Focar de infectie la spitalul din Slobozia. Peste 40 de cadre medicale, testate pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Focar de infectie la spitalul din Slobozia. Peste 40 de cadre medicale, testate pozitiv

Un focar de coronavirus a fost descoperit la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia. Peste 40 de cadre medicale au fost testate pozitiv cu SARS-CoV2. 44 de cadre medicale de la spitalul din Slobozia, infectate. continuă pe B1

Focar de COVID-19 la spitalul din Slobozia. 44 de cadre medicale sunt infectate, in ce stare se afla pacientii

Situatie exploziva la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia. 44 de cadre medicale sunt infectate cu SARS-CoV2, dintre care 8 sunt medici, restul fiind cadre medicale medii, asistente si infirmiere. Cateva dintre acestea sunt internate la spitalul-suport COVID din Fetesti.

Un mister medical: Peste 40 de femei cu COVID-19 au nascut bebelusi care nu erau infectati, la Sibiu

Cadrele medicale de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu spun ca niciun nou-nascut nu a fost diagnosticat pana acum cu COVID-19, desi au fost peste 40 de mame infectate care au nascut in spital, ceea ce este considerat un mister medical, a declarat marti, pentru Agerpres, medicul Maria Livia Ognean, seful Sectiei de Neonatologie si coordonator Terapie Intensiva Neonatala in spitalul sibian.

Mister medical: Niciun nou-nascut nu a fost infectat cu COVID-19, la Spitalul Judetean din Sibiu, desi au fost peste 40 de mame depistate pozitiv

Niciun nou-nascut nu a fost diagnosticat pana acum cu COVID-19, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, desi au fost peste 40 de mame infectate care au nascut in spital. Medicii se intreaba cum a .

Cum arata spitalul din Belgia unde medicul erou de la Piatra Neamt a fost dus. Asa ceva rar vezi in Romania

Medicul erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, a fost transportat de urgenta, duminica, la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia. Imaginile cu institutia sunt dincolo de orice imaginatie, rar vezi asa ceva in Romania. Eroul incendiului de la spitalul din Piatra Neamt, transferat in Belgia Cu arsuri pe 40% din suprafata .

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vinovatii tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt: Mi se pare intolerabila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit luni seara despre tragedia care a marcat o tara intreaga. Potrivit medicului, o mare parte din vina producerii incendiului de la ATI, Piatra Neamt, o au cei care pun mult accent pe birocratie, exercitand o presiunea mult prea mare pe medicii deja epuizati. Ce se intampla cu .

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a rugat, duminica, pentru victimele tragediei de la spitalul din .

Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ambasadorul Zuckerman, in numele Presedintelui Trump si al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleante familiilor celor care au pierit in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt, transmie un comunicat de presa trimis redactiei.

Familiile victimelor de la Spitalul din Neamt ar putea parasi carantina, cu acordul autoritatilor, pentru a participa la funeralii

Familiile victimelor incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt ar putea parasi carantina pentru a participa la funeralii, insa cu acordul autoritatilor, potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Neamt, citat de Agerpres. Pentru a veni in sprijinul apartinatorilormembrilor familiilor victimelor incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, prin Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei pot fi obtinute informatii, cu privire la posibilitatea participarii la funeralii de catre membrii familiilor care se afla sub incidenta carantinariiizolarii la domiciliu si posibilitatea obtinerii unei decizii de suspendare a masurii de carantinare. Funeraliile vor fi desfasurate cu respectarea masurilor in vigoare referitoare la prevenirea raspandirii cu noul coronavirus SARS-CoV-2, se precizeaza in comunicatul Prefecturii Neamt.

Cei sase pacienti transferati de la Piatra-Neamt la Spitalul din Letcani sunt in stare grava. Medicul Carmen Dorobat: Speram ca stradaniile noastre nu sunt zadarnice

Cei sase pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt care au fost transferati la Spitalul mobil de la Letcani se afla in continuare in stare grava, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva. Anuntul a fo.

Incendiu la spitalul din Piatra Neamt: Bilantul creste la 11 victime. inca un pacient a murit

Inca un pacient care a trecut prin infernul de la ATI de la Spitalul Judetean Neamt a murit. Informatia a fost confirmata, luni, de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Tragedia de la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )