Libnet.ro
UNICEF

23:45

Coronavirus in Israel. Persoanele infectate, spionate cu tehnologia serviciilor secrete

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Israel. Persoanele infectate, spionate cu tehnologia serviciilor secrete

Procuratura generala a dat unda verde folosirii tehnologiei agentiilor de spionaj pentru a supraveghea persoanele bolnave de coronavirus in Israel, o propunere a guvernului in exercitiu condus de Benjamin Netanyahu care deschide o dezbatere privind dreptul la intimitate. continuă pe Adevărul

Romania are 95 de cazuri de coronavirus. Printre persoanele infectate se afla si un copil de un an

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 95, dupa ce in decurs de o ora au fost confirmate 6 noi cazuri. Printre ultimii pacienti confirmati se afla si un copil de un an.

Rusia: Zeci de manifestanti au fost arestati in apropierea sediului Serviciilor secrete ruse

Cel putin 30 de persoane au fost arestate, sambata, la Moscova, in timpul unei manifestatii neautorizate in fata sediului Serviciilor secrete ruse FSB), informeaza AFP.

116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Alte trei cazuri au fost confirmate cu coronavirus sambata. Bilantul infectatilor a ajuns la 116. Printre acestea se numara si doua asistente medicale care au intrat in contact cu cazul 26, infectata cu coronavirus.

Coronavirus: Toate persoanele care vin din zone cu minimum 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu Se inchid targurile de masini

Toate persoanele care intra in Romania din tari in care au fost confirmate cel putin 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata incepand de duminica seara, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. O alta decizie este inchiderea targurilor de masini. De luni Romania intra in stare de urgenta. Marcel Vela: Stiu ca presupune schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau neintelegere Fac apel la calm si solidaritate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )