Libnet.ro
UNICEF

22:45

CORONAVIRUS |Numar record de infectari zilnice in Ungaria, dupa inceperea scolii

B1 B1,
CORONAVIRUS |Numar record de infectari zilnice in Ungaria, dupa inceperea scolii

Ungaria a inregistrat 365 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare numar de infectari zilnice raportat pana in prezent, in contextul finalizarii concediilor si inceperii noului an scolar, noteaza. continuă pe B1

Pandemia Covid-19. Numar record de cazuri noi de coronavirus in Ungaria dupa inceperea scolii

Ungaria a anuntat miercuri ca a inregistrat 365 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare numar de infectari zilnice de pana acum, in conditiile in care oamenii se intorc din vacante si incepe noul an scolar, relateaza Reuters.

Manager de spital: Ne asteptam la 2.000 de cazuri zilnice de coronavirus Dupa inceperea scolii, ne e teama de o transmitere crescuta in randul bunicilor. Ar fi devastator

Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a declarat ca se asteapta la peste 2. 000 de infectari zilnice cu coronavirus, dat fiind ca oamenii se intorc din.

CORONAVIRUS |755 noi infectari si inca 43 decese in ultima zi. Sunt 506 pacienti la Terapie Intensiva. Bilantul epidemiei

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns la 87. 540 infectari si 3. 621 decese. Asta dupa ce, in ultima zi, au fost depistate pozitiv inca 755 de.

Coronavirus: Recesiune record pentru economia mondiala. Cum sta fiecare tara Doar China a scapat

Dupa India, Brazilia a dezvaluit marti o scadere istorica a PIB-ului in al doilea trimestru, o scadere suportata de aproape toate marile economii ale lumii in urma pandemiei Covid-19. Doar China a scapat de recesiune. Iata o trecere in revista facuta de AFP cu principalelor modificari ale produsului intern brut PIB), calculate comparativ cu trimestrul anterior.

Hotelurile ar putea fi inchise in Ungaria dupa reintroducerea restrictiilor la frontiera

Dupa ce executivul de la Budapesta a anuntat ca Ungaria va inchide granitele, activitatea hotelurilor, dependente in proportie de 90% de turistii externi, ar putea fi din nou stopata. Afectati de aceste.

Wizz Air reduce zborurile catre Ungaria, dupa decizia inchiderii granitelor pentru straini

Compania aeriana Wizz Air a anuntat reducerea semnificativa a zborurilor saptamanale, catre si dinspre Ungaria, incepand cu data de 7 serptembrie, in urma deciziei tarii de a inchide granitele pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )