Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coronavirus in SUA: 1.939 de morti intr-o singura zi, cel mai ridicat bilant la nivel global. Pe cine acuza Trump

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in SUA: 1.939 de morti intr-o singura zi, cel mai ridicat bilant la nivel global. Pe cine acuza Trump

Numarul persoanelor care au decedat in ultimele 24 de ore pe teritoriul SUA in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 1. 939 de persoane, potrivit datelor furnizate marti seara de Universitatea Johns Hopkins, transmite miercuri AFP. Numarul mortilor in New York l-a depasit pe cel al atentatelor din 11 septembrie 2001. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Spania: 637 de decese in 24 de ore, cel mai mic numar raportat de la sfarsitul lunii martie

Potrivit celor mai recente date din Spania, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 135. S-au inregistrat 637 de decese cu coronavirus in 24 de ore, cel mai mic numar de decese raportate intr-.

Coronavirus SUA: Numar record de decese marti in New York - 731

Statul New York a inregistrat marti cel mai mare numar de decese in 24 de ore, respectiv 731, cu peste 130 de mai multe morti comparativ cu o zi inainte, a anuntat guvernatorul Cuomo, relateaza Reuters.

LA CEL MAI REDUS NIVEL DIN ULTIMII PATRU ANI Exxon Mobil isi reduce cheltuielile cu 30%, in contextul pandemiei

Grupul petrolier american Exxon Mobil, prezent si in Romania, isi reduce cu 30% cheltuielile de investitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, si amana proiecte majore, deoarece pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat cererea de energie, iar pretul titeiului a scazut semnificativ, transmit agentiile straine, conform Agerpres.

Mesajul lui Nelu Tataru de Ziua Mondiala a Sanatatii: Cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada. impreuna vom trece peste aceasta provocare

Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada, dar am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare. Personalul din sistem a stiut sa se mobilizeze si sa isi adune fortele atunci cand a fost nevoie, este mesajul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

Canal 33 Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu Cel mai lung talk-show din lume

Canal 33 Romania, prin Alexandru Raducanu, in calitate de moderator, dar si echipa postului TV, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru Cel mai lung talk-show din lume - 72 de ore si 18 minute de emisie neintrerupta.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

CORONAVIRUS |SUA, nou record negativ: Cel putin 1320 morti in ultimele 24 de ore. Bilantul total a depasit 8.000 de decese

SUA a raportat, sambata, peste 1. 320 de decese, cele mai multe decese de coronavirus raportate intr-o singura zi pana acum, bilantul total ajungand la cel putin 8. 470 de morti la nivel.

Coronavirus in Spania: 674 de morti in 24 de ore, a treia zi consecutiva de scadere a deceselor

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore 674 de decese provocate de coronavirus, bilantul cel mai putin ridicat in ultimele zece zile si in scadere pentru a treia zi consecutiv, potrivit cifrelor publicate de ministerul Sanatatii, transmite AFP.

Coronavirus |Bilant tragic in SUA: Numarul deceselor a crescut cu 913 in ultimele 24 de ore si a ajuns la 11.784 de victime. Statul New York, cel mai afectat

Bilantul pandemiei de coronavirus din SUA indica luniun numar de377,605 de imbolnaviri, cu 10. 601de noi cazuri, fata de ziua precedenta. De asemenea, numarul persoanelor decedate a.

Italia a inregistrat 604 decese in 24 de ore, dar numarul cazurilor noi este cel mai scazut in 25 de zile

Numarul de morti de COVID-19 a crescut marti in Italia cu 604, dar cel al cazurilor noi a inregistrat cea mai redusa crestere din 13 martie, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )