Libnet.ro
UNICEF

14:30

Corul Regal Venlona, alungat de politia locala din centrul Timisoarei, a concertat in aeroprtul international Traian Vuia

Adevărul Adevărul,
Corul Regal Venlona, alungat de politia locala din centrul Timisoarei, a concertat in aeroprtul international Traian Vuia

Corul Regal Venlona din Olanda care a sustinut mai multe concerte in Timisoara si Banat, a plecat astazi spre casa, de la Aeroportul International Timisoara. continuă pe Adevărul

Corul Regal Venlona, alungat de politistii timisoreni pentru ca a vrut sa cante gratis in Piata Libertatii. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu: Sunt indignat ca s-au intamplat lucrurile asa. Trebuie sa existe discernamant (VIDEO)

Corul Regal Venlona a fost alungat, sambata, din Piata Libertatii de politistii locali, dupa ce a vrut sa cante gratis pentru timisoreni. Alaturi de solistii vocali si orchestra Operei Nationale Romane,.

Perchezitii la Politia Locala din Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti fac, marti dupa-amiaza, perchezitii la sediul Politiei Locale Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, descinderile au loc in dosarul in care fostul director al.

Perchezitii la Politia locala din Ploiesti: Verificarile au legatura cu dosarul in care fostul director al institutiei a fost retinut pentru santaj

Procurorii anticoruptie efectueaza marti mai multe perchezitii la sediul Politiei locale Ploiesti, in dosarul in care este implicat fostul director al institutiei, Cristinel Toader, care a fost retinut anterior.

UPDATE Prahova: Procurorii DNA au ridicat documente de la Politia Locala Ploiesti

Procurorii DNA au ridicat, marti, mai multe documente din sediul Politiei Locale Ploiesti PLP) in urma unor perchezitii care au legatura cu dosarul in care fostul sef al institutiei, Cristinel Toader, a fost arestat pentru santaj si alte fapte penale, informeaza Agerpres.

Banci si magazine din centrul Moscovei trag obloanele din cauza crizei

Strazile centrale din Moscova continua sa piarda magazine, care sunt fortate sa traga obloanele din cauza crizei economice, in ciuda faptului ca proprietarii de spatii comerciale sunt dispusi sa ofere termeni favorabili chiriasilor, scrie The Moscow Times, potrivit Hotnews. Cea mai mare parte a unitatilor inchise sunt filiale bancare si magazine de imbracaminte.

Criza economica obliga magazinele si filialele bancare din centrul Moscovei sa traga obloanele

Desi proprietarii de spatii comerciale sunt din ce in ce mai dispusi sa ofere termeni favorabili chiriasilor, strazile centrale din Moscova continua sa piarda magazine, fortate sa traga obloanele din cauza crizei economice, scrie The Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )