Libnet.ro
UNICEF

11:30

Costinesti: Doi muncitori au murit, dupa ce au fost ingropati sub un mal de pamant

România Liberă România Liberă,
Costinesti: Doi muncitori au murit, dupa ce au fost ingropati sub un mal de pamant

Doi muncitori au murit, joi, dupa ce au fost ingropati sub un mal de pamant, la Costinesti, in fata Complexului Tineretului, informeaza ziuaconstanta. ro. continuă pe România Liberă

Deva: Femeie, in stare grava la spital, dupa ce a fost prinsa sub masina

O femeie in varsta de 40 de ani din Deva a ajuns, miercuri, in stare grava la spital, dupa ce a fost prinsa sub autoturism si tarata opt metri, in incercarea de a opri masina care aluneca in panta, informeaza Mediafax.

Doi muncitori ingropati sub un mal de pamant in Costinesti (VIDEO)

Doi muncitori, in varsta de 27 de ani, respectiv 30 de ani, sunt ingropati sub un mal de pamant Costinesti, in fata Complexului Tineretului, informeaza B1 TV. Cei doi lucrau la o conducta de apa. in.

Cluj: Un barbat a murit dupa ce a fost a fost lovit in plin de un tren, intre statiile Dej Calatori si Dej Triaj

Un barbat de 51 de ani a fost accidentat mortal, luni, de un tren Regio, care circula pe ruta Sighetu Marmatiei - Cluj-Napoca, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs in timp ce barbatul vroia sa.

Deputatul PSD Ion Ochi a fost pus sub control judiciar

Deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov ar fi aprobat contracte cu dedicatie, a fost pus sub control judiciar de DNA, el spunand ca i se pare o masura fireasca.

Vaslui: Doi tineri, arestati dupa ce au furat 46 de butelii cu gaz metan

Doi tineri din comuna vasluiana Valeni au fost arestati, marti, de Judecatoria Vaslui, dupa ce au furat 46 de butelii de gaz si bunuri in valoare de peste 90. 000 de lei din locuinte si firme din judet, relateaza Mediafax.

Afganistan. Cel putin 52 de persoane au murit dupa o alunecare de teren masiva

Cel putin 52 de persoane au murit in aceasta dimineata, dupa producerea unei alunecari de teren masiva in nord-estul provinciei afgane Badakhshan, informeaza AP, citand autoritati locale. Alunecarea de teren.

Bacau: Politia cerceteaza decesul unei femei, care a murit dupa o operatie de sold

Politia Bacau a declansat, luni, o ancheta in cazul unei femei de 67 de ani, care a murit la Spitalul Judetean Bacau in urma unei operatii de sold, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )