Libnet.ro
UNICEF

01:06

Deputatul PSD Ion Ochi a fost pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul PSD Ion Ochi a fost pus sub control judiciar

Deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov ar fi aprobat contracte cu dedicatie, a fost pus sub control judiciar de DNA, el spunand ca i se pare o masura fireasca. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Banciu, despre salvarea deputatului PSD Ion Ochi de catre colegii din Camera Deputatilor: Asta, ca sa se invete minte si cei de la DNA (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre salvarea deputatului PSD Ion Ochi de catre colegii sai deputati. Deputatul Ion Ochi a scapat de arestare preventiva, dupa ce.

Camera Deputatilor dezbate cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, informeaza Romania.

Camera Deputatilor discuta, miercuri, cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Directorul economic al CJ Braila, pus sub control judiciar de DNA in dosarul lui Bunea Stancu

Procurorii DNA Galati au decis punerea sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile a Alinei Daniela Rusu, director economic al Consiliului Judetean Braila. Alina Rusu este acuzata de abuz in serviciu in.

PSD-istul Ochi: Nu sunt vinovat, acest lucru fiind certificat de DNA in 2014

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, ca nu se sustrage de la judecata, dar nu-i e.

Alegerile si protestele din tara i-au facut pe parlamentari sa-si mai schimbe parul, dar naravul ba: Deputatul Ion Ochi s-a trezit cu DNA-ul pe urmele lui, dar l-au salvat colegii binevoitori

Alesii l-au salvat de la retinere si arestare preventiva pe colegul lor, deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Pesedistul Ochi a fost ajutat de parlamentari, care oricum s-au.

Ion Ochi: E trist sa fii nevoit sa te dezvinovatesti cand esti nevinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, unde se discuta cererea DNA privind arestarea sa preventiva, ca nu credea sa ajunga vreodata subiect de spectacol mediatic, insa are toata deschiderea pentru justitie, informeaza Mediafax.

Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, informeaza Mediafax.

DNA: Director CJ Braila, pus sub control judiciar in dosarul lui Bunea Stancu

Procurorii DNA au dispus impunerea controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de Alina Daniela Rusu, director economic al Consiliului Judetean Braila, la data faptelor, pentru abuz in serviciu, in dosarul lui Bunea Stancu privind acordarea de fonduri catre SC Club Fotbal Braila SA Braila si Asociatia Handbal Club Dunarea Braila.

Ochi, controlat judiciar

Deputatul PSD Ion Ochi a fost pus sub control judiciar de DNA. Acesta a spus ca masura i se pare una fireasca. Ochi este acuzat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )