Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ion Ochi: E trist sa fii nevoit sa te dezvinovatesti cand esti nevinovat

România Liberă România Liberă,
Ion Ochi: E trist sa fii nevoit sa te dezvinovatesti cand esti nevinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, unde se discuta cererea DNA privind arestarea sa preventiva, ca nu credea sa ajunga vreodata subiect de spectacol mediatic, insa are toata deschiderea pentru justitie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Pesedistul Ion Ochi, salvat de colegii din Camera Deputatilor. 152 de deputati au votat impotriva solicitarii DNA

Camera Deputatilor a dat un aviz nefavorabil cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 108 voturi pentru si 152 impotriva solicitarii DNA. Au.

Plenul Camerei Deputatilor dezbate cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si se va pronunta miercuri, prin vot, asupra cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Camera Deputatilor discuta, miercuri, cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Deputatul Ion Ochi a fost salvat de catre colegi. Cererea DNA de arestare, respinsa

Camera Deputatilor respinge cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului Ion Ochi. Colegii din Parlament l-au salvat cu un scor de 108 pentru si 158 impotriva retinerii demnitarului.

Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Aviz favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Explicatia liderului de grup al PSD, dupa ce deputatii l-au salvat pe Ion Ochi: Colegii au inceput sa aiba retineri sa voteze cererile DNA

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Marian Neacsu, a incercat sa explice de ce deputatii l-au salvat pe Ion Ochi, pentru care procurorii DNA au cerut incuviintarea retinerii si arestarii preventive,.

Liderul deputatilor PSD explica de ce a fost respinsa cererea de arestare in cazul lui Ion Ochi

Deputatii au tinut cont la votul cu privire la cererea de arestare preventiva a lui Ion Ochi, care a fost respinsa, de argumentele juridice ale deputatului, care au reusit sa creeze un nivel de emulatie suficient ca o parte dintre colegi sa nu voteze, a precizat liderul deputatilor PSD Marian Neacsu, citat de Mediafax.

Cererea pentru arestarea preventiva a deputatului Ion Ochi, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, informeaza.

UPDATE Deputatii au respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Ion Ochi (PSD)

Deputatii au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie pentru retinerea si arestarea parlamentarului Ion Ochi, cu 108 voturi pentru si 152 impotriva. Votul vine la o saptamana dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut la Cotroceni consultari cu partidele parlamentare, in cadrul carora a discutat si despre votul dat in Parlament pe cererile DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )