Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE Deputatii au respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Ion Ochi (PSD)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Deputatii au respins cererea DNA de retinere si arestare a lui Ion Ochi (PSD)

Deputatii au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie pentru retinerea si arestarea parlamentarului Ion Ochi, cu 108 voturi pentru si 152 impotriva. Votul vine la o saptamana dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut la Cotroceni consultari cu partidele parlamentare, in cadrul carora a discutat si despre votul dat in Parlament pe cererile DNA. continuă pe Hotnews

Deputatul Ion Ochi a fost salvat de catre colegi. Cererea DNA de arestare, respinsa

Camera Deputatilor respinge cererea de retinere si arestare preventiva a deputatului Ion Ochi. Colegii din Parlament l-au salvat cu un scor de 108 pentru si 158 impotriva retinerii demnitarului.

Instanta suprema judeca cererea DNA de prelungire a arestarii preventive in cazul lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca marti cererea DNA de prelungire a arestarii preventive fata de primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, noteaza Agerpres. in acest dosar se cere.

Senatul a respins cererea de reexaminare privind Codul Silvic

Senatul a respins, in sedinta plenului de azi, cererea de reexaminare pe care presedintele Klaus Iohannis a transmis-o Parlamentului cu privire la legea care modifica Codul Silvic, adoptand astfel propunerea legislativa in forma trimisa spre promulgare, potrivit surselor din presa.

iCCJ judeca cererea DNA de prelungire a arestarii preventive in cazul lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca marti cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire a arestarii preventive fata de primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, cercetat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )