Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cota de piata a iPad s-a injumatatit in trimestrul doi, dar tableta Apple a ramas lider

B1 B1,
Cota de piata a iPad s-a injumatatit in trimestrul doi, dar tableta Apple a ramas lider

Cota de piata a iPad a scazut aproape la jumatate in trimestrul al doilea, la 32%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar tableta a ramas pe primul loc in lume. Cota de piata a iPad a scazut insa. continuă pe B1

Cota de piata a iPad s-a injumatatit in trimestrul doi, dar tableta Apple a ramas lider

Cota de piata a iPad a scazut aproape la jumatate in trimestrul al doilea, la 32%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar tableta a ramas pe primul loc in lume. Cota de piata a iPad a scazut insa.

Epson Romania, livrari de 1.100 de videoproiectoare in trimestrul doi

Epson s-a clasat pe prima pozitie pe piata videoproiectoarelor din Romania in cel de-al doilea trimestru al anului curent, atat ca volum, cat si ca valoare. Astfel, in perioada aprilie-iunie 2013, Epson a livrat peste 1100 de videoproiectoare, in.

UPC a inregistrat venituri in crestere cu peste 5% pana la 34,3 milioane dolari in trimestrul doi din 2013/Numarul de clienti, in crestere cu 6500 de utilizatori

In trimestrul al doilea al acestui an, UPC Romania a inregistrat venituri de 34,3 milioane dolari, ceea ce reprezinta o crestere cu 5,1% fata de 32,6 milioane dolari in trimestrul al doilea al anului trecut, a anuntat vineri operatorul de comunicatii prin cablu. La 30 iunie 2013, UPC Romania avea un numar total de 1. 700 clienti, in crestere cu 6500 utilizatori fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe de alta parte, fata de primul trimestru din acest an, numarul de clienti a scazut cu 15. 900 utilizatori, ca urmare a pierderii de clienti la serviciile de televiziune analogica prin cablu si la serviciile TV prin satelit.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )