Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cotatia futures a Dow Jones s-a inrosit din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cotatia futures a Dow Jones s-a inrosit din nou

Dupa ce miercuri, pe fondul scaderii cotatiei Dow Jones, volumul a urcat la aproape 1700 de contracte, speculatorii au avut parte din nou de scaderi si in prima parte a sedintei de joi, de aceasta data extinse pe majoritatea produselor. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Dow Jones a inchis in urcare

Indicele Dow Jones al bursei din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare.

Cotatia futures a Dow Jones a atins un nivel record

Speculatorii de pe piata Sibex au fost optimisti in prima jumatate a sedintei de la debutul saptamanii, cotatiile derivatelor inverzind in urma pariurilor realizate.

Cumparatorii, in garda, dupa semnalele de scadere a Dow Jones

Dupa ce volumul s-a mentinut la nivel redus marti, cresterea cotatiei Dow Jones la nivel record nereusind sa tina investitorii in priza, nici prima jumatate a sedintei de miercuri nu a rupt gura targului prin prisma interesului speculativ.

Cumparatorii continua sa castige de pe urma Dow Jones

La Sibex, Dow Jones si-a continuat odiseea cresterii si in cea de-a doua sedinta a saptamanii, atingand noi valori record in primele sase ore ale zilei.

Wall Street: Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Indicii vedeta ai burei din New York, Dow Jones si SP 500, au atins marti noi recorduri istorice, pe o piata nervoasa, care se indoieste in continuare de valorizarea unora dintre actiunile-vedeta din sectorul tehnologi, scrie AFP.

Wall Street : Dow Jones si SP 500, noi recorduri

Dow Jones si S P 500 au atins noi maxime in sesiunea de luni la New York Stock Exchange, crestere influentata de o revenire in sectorul tehnologiei si o activitate puternica in piata de fuziuni si achizitii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )