Libnet.ro
UNICEF

15:30

Covasna: Sase persoane au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci: Una dintre acestea se afla in coma

B1 B1,
Covasna: Sase persoane au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci: Una dintre acestea se afla in coma

La Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe au fost internate, joi, sase persoane care s-au intoxicat cu ciuperci, una dintre acestea intrand in coma, informeaza Mediafax. Pataki Annamaria,. continuă pe B1

Doi barbati au decedat si o femeie a ajuns la spital, dupa au vrut ca treaca cu masina in care erau inaintea trenului

Doua persoane au decedat si o a treia se afla in stare grava la spital, dupa ce soferul masinii nu a respectat semnalul de avertizare si a incercat sa treaca linia de cale ferata in momentul in care trenul de pe cursa Moscova-Chisinau se deplasa.

Gorj: O batrana a murit, iar o alta a ajuns la spital dupa ce au fost lovite de o masina

O batrana dintr-o comuna gorjeana si-a pierdut viata, iar o alta a ajuns la spital dupa ce o soferita neatenta le-a lovit cu masina. Tanara de la volan circula cu viteza pe drumul comunal, a vrut sa evite u.

O fetita de 1 an si 7 luni a ajuns la spital dupa ce a cazut de la etajul patru al blocului in care locuia

O fetita de un an si sapte luni, din orasul dambovitean Gaesti, a scapat cu viata dupa ce, lasata nesupravegheata de mama ei, a cazut pe geam de la etajul al patrulea al unui bloc. Micuta a fost transportata la Spitalul Bagdasar Arseni din capitala pentru investigatii amanuntite.

Ciclistul Ryder Hesjedal, la SPITAL dupa ce a cazut in Turul Elvetiei.

Ciclistul canadian Ryder Hesjedal a fost internat in spital, luni, dupa ce a cazut in etapa a III-a a Turului Elvetiei, competitie pregatitoare pentru Turul Frantei, a anuntat echipa sa, Garmin, citata de AFP. Primele examene medicale nu au relevat fracturi sau complicatii neurologice pentru castigatorul Turului Italiei din 2012. Hesjedal s-a lovit la cap, la gat si are contuzii multiple la mana dreapta, la sold, la umar si la genunchiul stang, potrivit Mediafax. Citeste si Ea este campioana .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )