Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cozmin Gusa, exclus de Dancila din PSD dupa doua saptamani, revine in partid. Ultima data, el intrase in formatiune cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV

B1 B1,
Cozmin Gusa, exclus de Dancila din PSD dupa doua saptamani, revine in partid. Ultima data, el intrase in formatiune cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV

Cozmin Gusa, patronul Realitatea PLUS, a revenit in PSD. Anuntul a fost facut de Primarul general al Capitalei, care a precizat ca Gusa nu vrea functii, ci doar sa ajute partidul la alegerile locale. Este a. continuă pe B1

Vasile Dancu s-ar putea regasi in conducerea PSD, dupa congresul din februarie Partidul il recupereaza si pe Cosmin Gusa, exclus de Dancila dupa doua saptamani Robert Negoita, asteptat si el sa revina

Sociologul Vasile Dancu, membru PSD timp de aproape 10 ani in Grupul de la Cluj condus de Ioan Rus, s-ar putea regasi in conducerea PSD dupa congresul partidului din 29 februarie, spune Marcel Ciolacu. PSD il recupereaza si pe Cozmin Gusa, care a revenit in organizatia PSD Sector 1.

Cozmin Gusa, reintrat in PSD, spune ca renunta la coordonarea editoriala Realitatea

Cozmin Gusa, revenit in organizatia PSD Sector 1, ramane actionar la Realitatea, dar renunta la coordonarea editoriala a postului TV, dupa cum a spus el pentru Paginademedia. ro. El a declarat ca la Realitatea coordonarea editoriala va fi asigurata de trei persoane - Madalina Dulama, Carmen Tudor si directorul executiv Edward Pastia.

Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Scandalul de la Realitatea a inceput prin 2018, cand Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru au preluat trustul de presa, si totul a luat o intorsatura dramatica. Acum, dupa ce Postul de televiziune Realitatea TV a incetat sa mai existe si totul s-a transferat catre Realitatea Plus, ca mai apoi o parte din jurnalistii trustului, mare .

Decizia lui Cozmin Gusa privind postul Realitatea dupa ce a reintrat in PSD

Cozmin Gusa, actionar al Realitatea Media si proaspat reinscris in PSD, a anuntat decizia lui cu privire la conducerea editoriala a postului Realitatea.

Marcel Ciolacu: Vasile Dincu s-ar putea regasi in noua conducere a PSD Cozmin Gusa, recuperat de social-democrati

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca sociologul Vasile Dincu ar putea face parte din conducerea PSD dupa congresul din 29 februarie, informeaza HotNews. ro. Liderul.

Mesajul Gabrielei Firea pentru colegii din PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aleasa ieri presedinte al PSD Bucuresti, vine cu un mesaj pentru colegii sai din PSD.

VIDEO Pisica bionica Vito, care a ramas fara labutele din spate dupa un accident, devine superstar pe internet

O pisica in varsta de sase ani devine un superstar pe internet, dupa ce a devenit prima felina din Italia care primeste proteze bionice in urma unui accident, relateaza BBC.

Victima a tragediei din Colectiv, dupa sentintele date de Tribunalul Bucuresti: Drama pentru cei care si-au pierdut copii acolo nu poate fi reparata financiar

Marian Leusteanu, victima care a reusit sa supravietuiasca incendiuluidin Colectiv, a avut o reactie dupa ce Tribunalul Bucurestia pronuntat sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

VIDEO Roxana Maracineanu, evacuata de pe un stadion din Franta dupa ce a fost insultata de suporteri: Toata lumea detesta ministrul

Roxana Maracineanu, ministrul francez al Sporturilor, a fost evacuata de pe un stadion din Saint-Ouen, dupa ce a fost tinta insultelor suporterilor, in timpul unui meci de fotbal, relateaza Le Point.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )