Libnet.ro
UNICEF

10:00

Craiova: Un copil de un an si patru luni a fost muscat de cap de un maidanez

Hotnews Hotnews,
 Craiova: Un copil de un an si patru luni a fost muscat de cap de un maidanez

Un copil de un an si patru luni din Craiova a fost muscat de cap de un caine maidanez, potrivit Politiei Locale Craiova. Incidentul s-a petrecut marti seara, iar micutul se plimba in fata blocului impreuna cu mama sa. Acum el se afla in afara oricarui pericol. In Craiova se estimeaza ca sunt circa 9. 000 de caini comunitari. continuă pe Hotnews

Un copil de un an, muscat de cap de un caine maidanez

Copilul era cu mama sa, pe strada, iar un caine vagabond l-a atacat din senin. Micutul in varsta de un an si jumatate a fost muscat de cap.

Un copil de un an, muscat de cap de un caine maidanez

Un copil de un an si jumatate a fost muscat de cap de un maidanez. Copilul era cu mama sa, pe strada, cand un caine vagabond l-a atacat din senin. Femeia tocmai il daduse jos din carut pe copil,.

Isteria maidanezilor la Slobozia. Un localnic de 53 de ani a fost muscat de doi caini

Un barbat in varsta de 53 de ani, Slobozia, a fost atacat, pe soseaua Brailei, de doi caini, care, conform acestuia, ar apartine unei firme din zona. Victima a chemat ambulanta, care i-a oferit ingrijirile medicale de rigoare. Imediat, Primaria Slobozia a trimis reprezentanti in zona, pentru a rezolva situatia.

Supravietuire miraculoasa. Barbatul a fost dat disparut in urma cu patru luni, dupa ce s-a ratacit in muntii Anzi

Supravietuire miraculoasa pentru un barbat de 58 de ani din Uruguay. Acesta a rezistat timp de 4 luni in Anzi, timp in care s-a hranit cu soareci si fructe. Barbatul fusese dat disparut in timpul unei es.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )