Libnet.ro
UNICEF

07:00

Creatorii de film din Romania si Ungaria s-au intalnit la TIFF Miercurea Ciuc

România Liberă România Liberă,
Creatorii de film din Romania si Ungaria s-au intalnit la TIFF Miercurea Ciuc

Creatori importanti de film din Romania si Ungaria s-au intalnit in aceasta saptamana la TIFF Miercurea Ciuc, entitate independenta a Festivalului International de Film Transilvania, in cadrul caruia au putut fi vizionate aproximativ 60 de filme documentare, artistice si scurtmetraje . continuă pe România Liberă

Mai multi romi din Romania au primit pedepse de pana la opt ani de inchisoare. Si-au obligat copiii sa fure portofele pe strazile Parisului

Pedepse de pana la opt ani de inchisoare au fost pronuntate vineri, la Paris, pentru etnici romi din Romania care au fost gasiti vinovati ca si-au obligat copiii sa fure telefoane mobile si portofele pe.

Rusia a interzis importul de bovine si carne de vita din Romania

Autoritatea federala sanitar veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a interzis importurile de bovine, carne de vita si produse din carne din Romania acuzand o epidemie de encefalopatie spongiforma bovina ESB), cunoscuta ca boala vacii nebune, transmite ITAR-TASS, citata de Agerpres.

Exercitiu militar in vestul Marii Negre, cu nave din Romania, Bulgaria, SUA, Grecia, Italia

Romania va participa cu doua nave militare, in perioada 4-12 iulie, la exercitiul multinational NATO Breeze 2014, care are loc in Marea Neagra, la manevre urmand sa ia parte si nave din Bulgaria, SUA, Turcia, Grecia si Italia .

Exercitiu militar in vestul Marii Negre, cu nave din Romania, Bulgaria, SUA, Grecia, Italia

Romania va participa cu doua nave militare, in perioada 4-12 iulie, la exercitiul multinational NATO Breeze 2014, care are loc in Marea Neagra, la manevre urmand sa ia parte si nave din Bulgaria, SUA, Turcia,.

Butcher: Sunt trist ca voi pleca din Romania

Insarcinatul cu afaceri din cadrul Ambasadei SUA in Romania, Duane Butcher, a vorbit, joi, la receptia de Ziua Independentei organizata de misiunea diplomatica, despre frumusetea izbitoare a tarii noastre si a marturisit ca este trist ca va pleca in curand, relateaza Mediafax.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

Moartea domnului Lazarescu se repeta in spitalele din Romania. Un barbat din Timisoara, ajuns la spital cu mana luxata a intrat in coma... din lipsa de paturi

Lipsa paturilor din spitale poate aduce moartea bolnavilor in Romania. Este cazul unui barbat ajuns la urgenta Spitalului Municipal din Timisoara cu mana luxata din umar, care a intrat in coma in mai putin de.

The Guardian: Securitatea din Romania incasa bani de la Ikea in anii 80

Fostul serviciu secret comunist roman Securitatea a incasat in anii 80, sub acoperire, sume de sase cifre din partea grupului suedez de mobila Ikea, dezvaluie publicatia britanica The Guardian in pagina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )