Libnet.ro
UNICEF

01:05

Credinciosii sarbatoresc Sfanta Maria Mica, prima mare sarbatoare din noul an bisericesc

B1 B1,
Credinciosii sarbatoresc Sfanta Maria Mica, prima mare sarbatoare din noul an bisericesc

Credinciosii sarbatoresc luni Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, prima mare sarbatoare din noul an bisericesc. in traditia populara, aceasta sarbatoare este cunoscuta ca ziua in care. continuă pe B1

Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria Mica

Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta ca Sfanta Maria Mica, marcheaza hotarul astronomic dintre vara si toamna. De asemenea, sarbatoarea anunta inceputul unor activitati specifice, precum culegerea unor plante si fructe tamaduitoare, batutul nucilor, culesul viilor, semanatul graului, orzului si secarei de toamna.

Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi. Cu aceasta ocazie se marcheaza hotarul dintre vara si toamna

Crestinii ortodocsi sarbatoresc azi Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Este prima mare sarbatoare din noul an bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna. De Nasterea Maicii.

Nasterea Maicii Domnului, prima sarbatoare din anul nou bisericesc

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, praznuita pe 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din noul an bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, in traditia populara fiind cunoscuta ca o zi in care sunt ascultate rugaciunile femeilor care vor sa aiba copii.

FOTO Elena Udrea a facut baie de multime la 1.200 de metri altitudine, in timpul slujbei de Sfanta Maria tinute de iPS Andrei Andreicut

Presedintele Partidului Miscarea Populara Elena Udrea a luat parte luni, de Nasterea Maicii Domnului, in Pasul Tihuta, la Manastirea Piatra Fantanele. in timp ce iPS Andrei Andreicut alaturi de cei peste 20 de preoti oficiau slujba, Elena Udrea se intretinea cu credinciosii prezenti si facea poze.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )