Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nasterea Maicii Domnului, prima sarbatoare din anul nou bisericesc

România Liberă România Liberă,
Nasterea Maicii Domnului, prima sarbatoare din anul nou bisericesc

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, praznuita pe 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din noul an bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, in traditia populara fiind cunoscuta ca o zi in care sunt ascultate rugaciunile femeilor care vor sa aiba copii. continuă pe România Liberă

Nasterea Maicii Domnului, hotarul dintre vara si toamna

Praznicul de Sfanta Maria Mica, celebrat la 8 septembrie, este prima sarbatoare a noului an bisericesc, dar si momentul in care natura se pregateste de venirea toamnei. in aceasta zi, femeile gravide se roaga sa aiba o nastere usoara, iar barbatii nu trebuie sa munceasca, altfel risca sa se accidenteze.

Autoritatile elene estimeaza ca Grecia va inregistra crestere economica in trimestrul trei, pentru prima data din anul 2008

Grecia va inregistra crestere economica in trimestrul trei al acestui an, pentru prima data din 2008, estimeaza autoritatile elene, potrivit ABC News. PremierulAntonis Samaras a declarat ca Grecia va.

Credinciosii sarbatoresc Sfanta Maria Mica, prima mare sarbatoare din noul an bisericesc

Credinciosii sarbatoresc luni Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, prima mare sarbatoare din noul an bisericesc. in traditia populara, aceasta sarbatoare este cunoscuta ca ziua in care.

Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului. Hram la Biserica Ortodoxa Rozavlea si Manastirea Ruoaia din Lapus

Zi de mare sarbatoare in toate lacasele de cult din judetul Maramures cu ocazia sarbatorii Nasterii Maicii Domnului. Cersetorii si hotii de buzunare au fost luati in colimator de catre jandarmii maramureseni.

Pelerinajul catolicilor de sarbatoarea nasterii Maicii Domnului. Strabat drumul pe jos de la Timisoara la Radna

O traditie interesanta a romano-catolicilor cu ocazia sarbatoarei nasterii Maicii Domnului este pelerinajul spre bazilica Maria Radna judetul Arad), cel mai vizitat loc al catolicilor din zona de vest a Romaniei.

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Grecia estimeaza ca va avea crestere economica pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Grecia se pregateste pentru CRESTERE ECONOMICA, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul.

Sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi. Cu aceasta ocazie se marcheaza hotarul dintre vara si toamna

Crestinii ortodocsi sarbatoresc azi Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Este prima mare sarbatoare din noul an bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna. De Nasterea Maicii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )