Libnet.ro
UNICEF

01:06

Creierul printat 3D ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere

Playtech Playtech,
Creierul printat 3D ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere

Prin printarea 3D a unui creier fals din gel si monitorizarea cresterii acestuia, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit modul in care cortexul uman isi dezvolta circumvolutiunile. Descoperirea a fost publicata in revista Nature Physics si ar putea elucida misterul legat destructura materiei noastre cenusii. Ar putea, de asemenea, ajuta chiar la []. continuă pe Playtech

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, Benoit Violier, a fost gasit mort / Politia afirma ca ar putea fi vorba de o sinucidere

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, franco-elvetianul Benoit Violier, care conducea celebrul restaurant l'Hotel de Ville de Crissier din Elvetia, a murit la varsta de 44 de ani, primele indicii aratand ca ar fi vorba de o sinucidere, scrie AFP.

Motivul pentru care unul dintre cele mai controversate personaje din Timisoara a fost lasat in libertate. Procurorul care a cerut arestarea a frizat abuzul

Razvan Nedelcu, patronul firmei ingerii Galbeni, a ajuns unul din cele mai controversate personaje din Timisoara pentru haiducia pe care a instituit-o in parcarile pe care le detine. Procurorii i-au pus pe Nedelcu si sotia sa sub acuzare pentru santaj in 16 dosare si au cerut arestarea. Judecatorii au respins cererea de arestare, aratand ca procurorii nu au probe.

Cainele enot, unul dintre cele mai ciudate animale din lume, este exponatul lunii februarie la Muzeul Judetean Arges

Muzeul Judetean expune in luna februarie, in cadrul micro-expozitiei Exponatul lunii, o specie originara din Extremul Orient si nordul Peninsulei Indochina. Este vorba despre Nyctereutes procyonoides sau cainele enot, bursucul de balta, bursucul barbos ori cainele raton, raspandit si in Romania, mai mult chiar decat se credea.

Vanzarile Samsung scad pe una dintre cele mai importante piete

Cei de la Samsung o duc din ce in ce mai rau pe piata din China, unde acum nici nu se mai afla in top celor mai mari 5 producatori de smartphone-uri. in ultimii ani, din cauza companiilor chinezesti din ce in ce mai competitive, Samsung a avut probleme mari pe cea mai mare piata [].

Mersul pe jos este una dintre cele mai eficiente metode pentru a pierde in greutate- studiu

Alergatul nu arde atat de multe calorii precum credem, in schimb mersul pe jos poate fi cea mai buna optiune pentru a pierde kilogramele in plus, sugereaza un nou studiu publicat in jurnalul Current Biology. Cercetatorii americani de la City University of New Yorks Hunter College sunt de parere ca exercitiile fizice moderate echivalentul a cativa kilometri de mers pe jos pot fi cel mai bun mod de a arde caloriile.

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Noul Opel Mokka X este si mai aventuros

Inca de la lansarea sa in 2012, Opel Mokka a inregistrat succes dupa succes. Cu dimensiunile sale perfecte lungime de 4,28 metri), aspectul sportiv si pozitia de sedere ridicata, SUV-ul subcompact face apel la spiritul vremii si a inregistrat deja peste 500. 000 de unitati comandate in toata Europa, devenind unul dintre cele mai populare modele din segmentul sau.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Cum se pregateste un bistritean pentru una dintre cele mai dure competitii de la Polul Nord: alergat la bustul gol, dormit afara si bai in apa rece ca gheata

Un bistritean de 41 de ani va porni in cursa vietii sale peste o luna. Este vorba de 6. 633 Ultra, un maraton ce presupune parcurgerea a 563 de kilometri la Polul Nord. Antrenamentul pe care il face bistriteanul este extrem de dur.

Cele mai mari deceptii din istoria premiilor Oscar FOTO

Oscar 2016. Castigatorii premiilor Oscar nu au fost mereu cei doriti de public sau speculati de analisti. Unele dintre cee mai surprinzatoare decizii ale Academiei americane de film au ecouri pana in prezent si arata predilectia institutiei de a da peste cap orice pariuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )