Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cresterea deficitului de cont curent este negativa pentru creditare

România Liberă România Liberă,
Cresterea deficitului de cont curent este negativa pentru creditare

Atentia este concentrata pe deficitele gemene. La 13 februarie, BNR si-a publicat balanta provizorie. continuă pe România Liberă

Premierul face apel la romanii din tara si din Italia sa nu se deplaseze in zonele afectate, respectiv sa vina in tara daca nu este necesar, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a facut, luni seara, un apel la romanii din tara sa evite deplasarile in zonele cu risc ridicat din Italia si la romanii din Italia sa nu revina in tara daca nu este necesar, pentru ca risca sa isi imbolnaveasca apropiatii, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza Italia.

Sinteza zilei. Dovada ca Romania nu este pregatita pentru coronavirus

Dezvaluire socanta, luni seara, la Antena 3. Compania Nationala Unifarm, cea care ar trebui sa detina stocul epidemic necesar pentru o epidemie cum este cea provocata de coronavirus nu detine materialele necesare.

CALENDAR ORTODOX 24 FEBRUARIE. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 24 februarie. Din Sfanta Evanghelie cunoastem ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei sale de nastere, a poruncit taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, la cererea Irodiadei.

FLORIN CITU: Guvernul face ce este nevoie pentru a reduce deficitul bugetar

Investitorii au incredere ca Guvernu PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar, doar asa putem sa reducem inflatia si dobanzile, a afirmat ministrul Finantelor, Florin Citu, duminica, intr-o postare pe Facebook.

CALENDAR ORTODOX 22 FEBRUARIE. Ce sarbatoare mare este astazi pentru crestinii ortodocsi

In sambata dinaintea Duminicii Infricosatoarei Judecati, Biserica se roaga pentru cei morti. Pomenirea celor adormiti din acesta zi este cunoscuta in popor sub denumirea de Mosii de iarna.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )