Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cretu, audiata cu usile inchise

România Liberă România Liberă,
Cretu, audiata cu usile inchise

Corina Cretu a fost audiata, luni, de comisiile de afaceri europene din Senat si Camera Deputatilor. Audierea s-a desfasurat cu usile inchise si a avut un caracter pur formal, nefiind urmata de un vot al parlamentarilor. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a explicat aceasta procedura prin faptul ca nici un parlament national nu-si voteaza comisarul. continuă pe România Liberă

VIDEO. Corina Cretu a fost audiata in comisiile de afaceri europene. Cu usile inchise

Audierea Corina Cretu, comisarul european propus de Romania pentru Politici Regionale, s-a desfasurat cu usile inchise in comisiile reunite de afaceri europene ale Parlamentului.

VIDEO UPDATECorina Cretu, dupa audierea in Comisiile pentru afaceri europene din Parlamentul national: Este evident ca toate statele membre vor beneficia de acelasi tratament, este un cod de conduita pecare toti Comisarii europeni trebuie sa-l urmeze

Corina Cretu PSD), nominalizata pentru postul de comisar european pentru Politica Regionala, a fost audiata luni in Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputatilor si Senatului. La audierea care s-a desfasurat cu usile inchise a participat si premierul Victor Ponta, pentru apriximativ 30 de minute. La iesirea din sala acesta a declarat ca numele discutate pentru a o inlocui pe Corina Cretu in functia de vicepresedinte al Parlamentului European sunt Ioan Mircea Pascu, Victor Bostinaru si Catalin Ivan. Dar aceasta se va decide dupa ce postul va fi eliberat in mod oficial, a spus Ponta. Citeste integral declaratiile Corinei Cretu pe EurActiv. roOra 16:32 Corina Cretu, dupa audiere:Un comisareuropean reprezinta interesele Uniunii Europene si cred ca interesul Romaniei si cele ale tuturor statelormembre converg in aceasta privinta.

Audierea Corinei Cretu in comisiile de afaceri europene are loc cu usile inchise

Audierea Corina Cretu a inceput, luni, in cadrul comisiilor reunite de afaceri europene ale Parlamentului roman, in prezenta premierului Victor Ponta. Audierea se face cu usile inchise, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )