Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crima in cartierul Ferentari din Bucuresti: Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal

Hotnews Hotnews,
Crima in cartierul Ferentari din Bucuresti: Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un alt tanar, in urma unui conflict spontan, anunta Mediafax, citand Politia Capitalei. continuă pe Hotnews

Bucuresti. Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat, in cartierul Ferentari

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma.

Un tanar bucurestean de 16 ani a fost injunghiat mortal in inima.

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma unui conflict spontan, informeaza Politia Capitalei. Primii care au ajuns la locul tragediei au fost paramedicii SMURD, care au gasit un un adolescent in varsta de 16 ani ranit in zona inimii, aflat in stare de inconstienta, si un altul, de 17 ani, cu o taietura la brat. Medicii au incercat timp .

Truse de supravietuire de 100.000 de euro pentru cladirile cu risc seismic din Bucuresti.

Primaria Bucuresti a aprobat vineri un proiect de hotarare care prevede acordarea gratuita a unor truse de supravietuire pentru cetatenii care locuiesc in blocuri incadrate in clasa intai de risc seismic, primarul general Sorin Oprescu apreciind ca e o solutie de moment necesara in cazul unei nenorociri, potrivit Mediafax. Potrivit proiectului de hotarare aprobat vineri, trusele de supravietuire vor fi acordate gratuit, cetatenilor locatari sau proprietari ai imobilelor din aceste cladiri .

Trei studenti taiwanezi, agresati si jefuiti de un taximetrist din Bucuresti

Mafia taximetristilor din Bucuresti nu se lasa! Un sofer le-a urat cum a stiut el mai bine Bun venit in Romania! unor studenti taiwanezi, potrivit Antena 1 .

Profesori universitari din Bucuresti suspecti de coruptie

Procurorii bucuresteni au efectuat 22 de perchezitii la locuintele mai multor profesori din Bucuresti, Ilfov, Valcea si Olt anunta sursele de presa.

Un taximetrist din Bucuresti a agresat si jefuit un student taiwanez

Mafia taximetristilor din Bucuresti nu se lasa! Un sofer le-a urat cum a stiut el mai bine ,bun venit in Romania unor studenti taiwanezi. Tinerii au luat un autobuz pana la gara si urmau sa isi continue.

Un barbat AMENINTA ca se ARUNCA de pe o macara in cartierul Pajura din Capitala.

Un barbat s-a urcat, vineri, pe o macara in cartierul bucurestean Pajura si ameninta ca se arunca daca ministrul Justitiei nu vine sa-i asculte revendicarile, potrivit Mediafax. Potrivit anchetatorilor, barbatul s-a urcat pe macara de la ora 7. La fata locului au venit imediat echipaje ale Politiei, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care au adus o autoscara pentru a-l ajuta pe protestatar sa coboare. In ciuda eforturilor depuse de negociatorii Politiei Capitalei, .

Un barbat ameninta ca se arunca de pe o macara in cartierul Pajura din Capitala

Un barbat s-a urcatm vineri, pe o macara in cartierul bucurestean Pajura si ameninta ca se arunca daca ministrul Justitiei nu vine sa-i asculte revendicarile. Potrivit Mediafax, este vorba despre aceeasi.

Peste 10.000 de participanti la Parada elevilor din Bucuresti.

Grupurile de elevi vor pleca in mars pe traseul Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Bulevardul Unirii - Piata Constitutiei. Dupa sosirea in Piata Constitutiei, elevii vor asista la un concert sustinut de Alex Velea, Smiley si Dj Sava feat Adela Popescu, a precizat Primaria Capitalei. Participantii au pancarte pe sunt scrise numele unitatilor de invatamant la care invata, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), Marian .

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, miercuri, alimentarea cu energie electrica in cateva zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres. Miercuri, in Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 8. 00, in urmatoarele zone: strazile Radu de la Afumati, Despot Voda, Badea Cartan, Educatiei, Viesparilor, Inginer Spiridon Iorceanu, Ion Ursu; strazile Paris, Londra, Belgrad, Varsovia, Atena. Intre orele 9. 00, alimentarea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )