Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crima intr-o comuna din judetul Arges. O vanzatoare a fost injughiata mortal in timp ce se afla la serviciu

Adevărul Adevărul,
Crima intr-o comuna din judetul Arges. O vanzatoare a fost injughiata mortal in timp ce se afla la serviciu

O femeie in varsta de 47 de ani, angajata a unui magazin cu materiale de constructii din localitatea Cotenesti, comuna Stoenesti, judetul Arges, a fost atacata cu un cutit in timpul programului. continuă pe Adevărul

Crima intr-o garsoniera din Timisoara. Barbat ucis cu mai multe lovituri de cutit. Principalul suspect: concubina gasita in stare de ebrietate

Un barbat de 52 de ani din Timisoara a fost omorat noaptea trecuta intr-o garsoniera din Timisoara. Criminalistii ajunsi la fata locului aveau sa constate ca barbatul a murit dupa ce a fost injunghiat cu mai multe lovituri de cutit. Politia a fost anuntata de concubina barbatului, care este si principalul suspect din dosar.

Descoperire socanta intr-o primarie din Transilvania. Un angajat a fost gasit mort, intins pe mai multe scaune

Descoperire socanta joi dimineata la Primaria Orasului Teius, din judetul Alba. Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii IPJ Alba, joi, 7 aprilie, in jurul orei 6. 00, Politia Orasului.

Prima moschee din judetul Calarasi, inaugurata in prezenta a 11 ambasadori

Joi are loc inaugurarea primei moschei din judetul Calarasi, pe un teren proprietate privata a Municipiului Calarasi, dat in folosinta gratuita Muftiatului Cultului Musulman din Romania inca din 2006. Muftiul Cultului Musulman din Romania, Murat Iusuf, spune ca moscheea era o necesitate intrucat enoriasii musulmani din judet nu aveau niciun lacas de cult unde sa se roage, potrivit ziarului Constanta Noastra.

23 de morti dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-un rau din Peru

Minimim 23 de persoane au murit dupa ce autocarul in care se aflau s-a prabusit intr-un rau din Anzii Cordilieri, in peru, arata newsjs. com. Pot confirma ca au murit cel putin 23.

Fane Spoitoru, celebrul cap al lumii interlope de dupa Revolutie, a murit intr-un spital din Israel

Fane Spoitoru, pe numele sau real, Ion Titisor, a murit, joi, intr-un spital din Israel, in urma unui accident vascular. in ultimele zile, barbatul a fost tinut in viata doar de aparate, .

Momente de cumpana pentru Fane Spoitoru: Interlopul se afla in coma intr-un spital din Israel

Celebrul interlop Fane Spoitoru, pe numele sau real, Ion Titisor, se afla in coma intr-un spital din Israel, din cauza unui accident vascular, potrivit click. ro. Barbatul, care a devenit celebru.

Madalina Ghenea, imagini fierbinti: Romanca a dansat la bara intr-un club din New York (VIDEO)

Imagini de senzatie cu Madalina Ghenea. Frumoasa romanca pare sa fi trecut peste tensiunile din cuplu. Madalina a aprins imaginatia fanilor dupa ce a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulete.

Explozie intr-un bloc din Navodari. Un barbat are arsuri pe jumatate din suprafata corpului

Un barbat de 38 de ani din Navodari a fost grav ranit in urma unei explozii produse in blocul in care acesta locuieste.

Descoperire macabra: Cadavrul unui muncitor a fost gasit intr-un canal din Iasi (VIDEO)

Descoperire socanta la Iasi. Un barbat a fost gasit mort, intr-un canal, de catre muncitorii Regiei de apa din oras, informeaza B1 TV. in urma autopsiei, anchetatorii vor stabili cum a murit omul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )