Libnet.ro
UNICEF

01:06

Crin Antonescu, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a tinut un discurs pe scena Operei Nationale, acolo unde miercuri au fost sarbatoriti 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Pretentia noastra, a. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL: Singura sursa legitima a puterii este cetateanul

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a tinut un discurs pe scena Operei Nationale, acolo unde miercuri au fost sarbatoriti 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Pretentia noastra, a.

Iohannis, la aniversarea a 140 ani a PNL: Mi-a fost dor de voi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL, ca a simtit lipsa Partidului National Liberal.

Crin Antonescu, la concertul aniversar PNL: E ultima oara cand ma adresez unei asemenea adunari liberale

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca sarbatorirea celor 140 de la infiintarea partidului este ultima oara cand se adreseaza unei asemenea adunari liberale,.

Klaus Iohannis, la aniversarea a 140 de ani de PNL: 140 de ani este izbanda liberalismului intr-o parte de lume in care nesfarsita lipsa de armonie, ideile admirabile ramase in faza de proiect, au constituit regula in politica (VIDEO)

Pe 24 mai 2015 se implinesc 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal, primul partid politic din Romania. Istoria PNL se impleteste, de-a lungul celor 140 de ani, cu istoria moderna a Romaniei.

Ce le-a transmis Crin Antonescu liberalilor in probabil, ultimul discurs in fata PNL

Fostul lider PNL Crin Antonescu a participat miercuri la ceremonia de decorare a presedintelui Klaus Iohannis si, cu acest prilej, a sustinut un discurs in fata partidului. Probabil, este ultimul discurs in fata partidului, a spus Antonescu.

Ultimul discurs al lui Crin Antonescu in fata PNL

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu a declarat, miercuri, in cadrul concertului aniversar al PNL, ca este ultima oara cand se adreseaza unei asemenea adunari liberale si ca le ureaza sa aiba puterea de apara Parlamentul si prezumtia de nevinovatie, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )