Libnet.ro
UNICEF

00:08

Crin Antonescu, atac la adresa lui Traian Basescu: Este o rusine

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, atac la adresa lui Traian Basescu: Este o rusine

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu este o rusine si ca nu ar trebui sa revina pe scena politica, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Antonescu, despre Traian Basescu: Ma intreb cum poate dormi linistit cand se gandeste la biata Ridzi

Fostul presedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a fost intrebat, luni, cum vede posibila revenire a lui Traian Basescu pe scena politica. El i-a dat o replica si premierului Victor Ponta, care afirmase ca ii este dor de el si de USL.

Traian Basescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Basescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica in alegerile care au loc in weekend in filiale din PMP. Sambata, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind.

Eugen Tomac: PMP este al lui Traian Basescu. Un partid care respecta justitia

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, sambata, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei din Maramures, ca fostul sef al statului Traian Basescu este principalul.

Crin Antonescu rade de Victor Ponta: E un sentimental, genul lui se descurca mai greu in realitate

Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal, a declarat, luni, despre premierul Victor Ponta -care spusese ca-i este dor de el-, ca este un sentimental si face parte din tipul oamenilor care se descurca mai greu in realitate, dar au imaginatia bogata.

Parlamentul a modificat comisia de revizuire a Constitutiei: Puiu Hasotti l-a inlocuit pe Crin Antonescu

Senatul si Camera Deputatilor au aprobat, luni, modificarea componentei comisiei pentru revizuirea Constitutiei. Astfel, stabilind ca senatorul PNL Puiu Hasotti il va inlocui pe Crin Antonescu, iar deputatul.

Hasotti il inlocuieste pe Crin Antonescu in comisia de revizuire a Constitutiei

Modificarea componentei comisiei pentru revizuirea Constitutiei a fost aprobabta, luni, de catre Senat si Camera Deputatilor. Astfel, Senatorul Puiu Hasotii il va inlocui pe Crin Antonescu, iar deputatul PNL Eugen Nicolaescu va fi in locul liderului PNL Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

Ce i-a spus Traian Basescu lui Udrea, intr-o VIZITA privata. Aceasta este strategia pentru ca Elena Udrea sa iasa din inchisoare

Elena Udrea se apara din spatele gratiilor. Blonda lui Traian Basescu isi acuza fostii colaboratori de denunturi mincinoase doar pentru a-si obtine libertatea. Este vorba despre functionari din.

Traian Basescu, dupa sedinta PMP: in partid este mai mult entuziasm ca oricand. in ultimele 30 de zile s-au inscris 14.000 de oameni (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la finalul sedintei PMP, ca in partid exista mai mult entuziasm ca oricand, precizand ca in ultimele 30 de zile s-au inscris peste 14. 000 de membri noi.

Tomac (PMP): Nu cred ca e cazul sa oficializam relatia intre noi si Traian Basescu printr-o adeziune

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara ca Traian Basescu poate merge oricand vrea la sediul PMP, inclusiv in absenta sa, adaugand ca fostul presedinte al Romaniei nu este membru PMP, dar ca nu este cazul sa fie oficializata relatia intre el si partid printr-o adeziune.

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )